Löftadalens pastorat Besöksadress: Stenviksvägen 13, 43953 ÅSA Postadress: Box 104, 43905 ÅSA Telefon:+46(340)740500 E-post till Löftadalens pastorat

Prenumerera på Nyhetsbrev

Här kan du enkelt prenumerera på digitala Månadsbladet.

Prenumerera på Månadsbladet

Klicka på länken och fyll i din epostadress för att prenumerera på digitala Månadsbladet. Kom ihåg att bekräfta prenumerationen genom att klicka på länken i bekräftelsemailet.

Klicka här för att prenumerera

Prenumerera på månadsbladet här!

Månadsbladet är ett digitalt nyhetsbrev där du får nyheter om verksamheter, konserter, gudstjänster och andra evenemang i Löftadalens pastorat (Svenska kyrkan i Åsa och Frillesås med omnejd). Klicka på knappen för att prenumerera.

Kom ihåg att bekräfta prenumerationen genom att klicka på länken i ditt bekräftelsemaila. Ser du inte ditt bekräftelsemail, titta i skräpposten.

Genom att prenumerera på Månadsbladet godkänner du hanteringen av personuppgifter. Lär mer om denna här.

Här kan du läsa det senaste månadsbladet via webben:

Läs månadsbladet via webben

Här kan du läsa det senaste Månadsbladet via webben.

Webbversion