Någon att prata med

Här kan du boka samtal och du hittar kontaktuppgifter till präster och diakoner i Svenska kyrkan i Åsa & Frillesås. Du hittar också kontaktuppgifter till Jourhavande präst & Kyrkans SOS.

Alla är välkomna att söka upp präst eller diakon för samtal och själavård. Kontaktuppgifter till präster och diakoner hittar du nedan.

Längst ner på sidan hittar du även kontaktväg till Kyrkans SOS och Jourhavande präst.

”Var inte rädd, jag är med dig, säger Herren” Jeramia 1:8

Kontaktuppgifter - Präster/Diakoner

Kontaktformulär för att boka samtal - Vi svarar på dessa meddelanden under ordinarie expeditionstider. Vill du tala med någon direkt kan du istället klicka på "Jourhavande präst".

Jag vill bli kontaktad av:

Här kan du ta del av information angående Löftadalens pastorats behandling av personuppgifter

Animation där en person lutar sig fram och vinkar till en annan.

Första hjälpen vid sorg

Ingen människa ska behöva vara ensam i sin sorg. Därför har vi samlat konkreta tips som gör det lite lättare för oss som medmänniskor att finnas där för någon som sörjer.

En manlig präst pratar i mobiltelefon.

Behöver du någon att prata med? Jourhavande präst lyssnar. Du kontaktar Jourhavande präst via telefon, digitalt brev eller chatt.

Kyrkans SOS

Kyrkans SOS är en fristående ideell organisation som erbjuder kris- och samtalsjour. Du kan ringa SOS-telefonen eller skriva till SOS-brevlådan. Du får vara anonym. För dig mellan 12 och 25 år finns Nätvandrarchatten.