Kvidinge församling

I Kvidinge kyrka firas gudstjänst varje helgdag. Kyrkan är öppen på vardagarna och på helgdagar i samband med gudstjänster.

Välkommen att ta kontakt med oss som arbetar i Kvidinge församling

Församlingsexpeditionen

Församlingsexpeditionen i prästgården är öppen fredagar 10.00-12.00 Övriga tider efter överenskommelse tfn. 0435-200 33 Välkommen!

Musik i sommarkvällen

Välkommen till Kvidinge kyrka och upplev sång och musik alldeles gratis

Sommarkyrka

För barn mellan 4 och 10 år.

Kalender över Gudstjänster och andakter i Kvidinge församling.

Barn och unga

I Kvidinge församling träffas barn och unga i åldersindelade barngrupper. Hör gärna av er om ni vill veta mer.

Vuxna

Kom och var med i din församling! Arbetskretsens syförening, kyrkokören, sopplunch, kyrkvärd, må-bra-kören och vandring med frälsarkransen.

Frälsarkransvandring

En vandring på livets stig. Välkommen att gå frälsarkransvandringen på kyrkogården.

Konfirmation

Skulle du vilja bli konfirmand och är i fjortonårsåldern? Gruppen i församlingen träffas på lördagar. Är du vuxen och vill bli konfirmerad? Eller har du någon annan fundering kring konfirmander och konfirmation? Tveka inte att höra av dig. Kontaktuppgifter finns i länken.

Kvidinge kyrkohistoria

Tryck på bilden för att se och höra berättelsen om Kvidinge kyrkas historia. FOTO: Lennart Larsson