Foto: Ikon

Förfrågan om dop

Vi har två vackra kyrkor i centrala Stockholm. Här kan ni enkelt fylla i vilken dag, tid och i vilken kyrka ni vill ha ert dop.

Fyll i så mycket som möjligt i formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan. Vi kan förstås inte garantera att tiden och platsen ni önskar är tillgänglig, men vi gör vårt bästa för att möta era behov. Har ni speciella önskemål gällande präst, psalmer, hyra av dopklänning mm så noterar ni det under ”Övriga frågor och önskemål”.

I vilken kyrka vill ni ha ert dop? S:t Johannes kyrka är stängd för renovering till tills vidare.

Önskar ni hyra dopklänning (kostnad 200 kr)?

Jag samtycker att mina uppgifter registreras och behandlas enligt S:t Johannes församlings integritetspolicy.

Johannessalen

Under S:t Johannes kyrka finns tre otroligt vackra samlingsrum för privatpersoner, företag och föreningar att hyra. Bjud in till bröllopsmiddag, dop- och begravningskaffe, födelsedagsfest eller konferens i en unik miljö!

Stefanssalen

Det går bra att hyra Stefanssalen vid dopkaffe, vigselmottagning och begravningskaffe. Salen ligger på Frejgatan 31, i nära anslutning till Stefanskyrkan.