Foto: Lena Eriksson

Sopplunch

Hur påverkar corona?

På grund av de restriktioner som myndigheterna infört i och med pågående pandemi har soppluncherna ställts in tills vidare.

Vi hoppas kunna starta igen till hösten 2021.

Tack för din förståelse!

Vi kan inte (som Jesus) mätta 5 000 människor med fem bröd och två fiskar, men vi serverar sopplunch på onsdagar i S:t Larsgården och på fredagar i församlingshemmet DUVAN. För ytterligare information - se nedan!

Att på det här sättet samlas och äta tillsammans ger en möjlighet till gemenskap runt bordet och för många har veckans soppa blivit en god vana. Kanske kan det bli det för dig också!

Sopplunchverksamheten i S:t Larsgården startade 1995 med assistans av frivilliga kvinnliga medhjälpare från dåvarande flyktingförläggningen i Hallstahammar. Idag finns en grupp, vilken består av både män och kvinnor, som lagar soppan. Vill du också vara en del av denna grupp, kontakta husmor Caisa Arvidsson (se nedan).

S:t Larsgården (inställt för närvarande)
Dag: onsdagar
Tid: 12:00
Pris: 40 kronor