En liten pojke kryper på marken. Bredvid åker en bebis på en bobby car.

Öppen förskola

Mötesplatser för dig som är föräldraledig. Här får du en fin stund med ditt barn. Prata med andra föräldrar och delta i sångstunden.

Du hittar Öppen förskola i Uppenbarelsekyrkan och Mälarhöjdens kyrka, samt Kom-o-lek i Gröndals kyrka

UPPENBARELSEKYRKAN –­ Öppen förskola

Vi leker, sjunger, fikar och tänder ljus i gemenskapens tecken. Vagnar parkeras i ljusgården.

Måndagar och torsdagar, kl. 09.30–11.30. Sångstund kl. 10.00.
Från 17 januari till 19 maj.
Obs! Anmäl dig från kl. 08.00 samma dag via anmälningsformuläret här. Vi har begränsade platser för att skydda varandra mot smittspridning.

Torsdag 17 februari har vi Upplevelsevandring kl.10.00 istället för Öppen förskola.

Öppen förskola är stängd måndag 4 april och torsdag 7 april på grund av påskvandringar för skolor.

Ledare är pedagogen Charlotta Larsson och musikpedagogen Rebecca Enegård.

Följ oss på Instagram, @familjiuppis.

GRÖNDALS KYRKA – Kom-o-lek

På Kom-o-Lek kan du och ditt barn komma och träffa andra föräldrar och barn. Här finns tid för lek och pyssel, samtal och fika.

Torsdagar, kl. 09.30 – 11.30. Sångstund kl. 10.15.
Start 20 januari. Ingen anmälan.

Obs! 17 februari kl. 10.00 har vi församlingsgemensam upplevelsevandring i Uppenbarelsekyrkan. 24 maj kl. 09.30–11.30 har vi församlingsgemensam avslutning i Svandammsparken i Midsommarkransen.

Ledare är pedagogen Pontus Måhlberg.

MÄLARHÖJDENS KYRKA – Öppen förskola

Vi sjunger, leker och umgås. Vi frukostfikar tillsammans (20 kronor). Här kan du prata med andra föräldrar och fram för allt få en fin stund för dig och ditt barn.

Tisdagar och fredagar, kl. 09.30 – 11.30.
Från 18 januari till 20 maj. Ingen anmälan.

Ledare är musikpedagogen Kalle Sjöholm och prästen Christina Odhner.

Rytmiksamlingar och föräldragemenskap i Kvarterskyrkan

Missa inte Upplevelsevandringen!

Hitta Öppen förskola även på sommaren

Barn och familj – Aktuella evenemang