Foto: Alex Giacomini /Ikon

Öppen förskola

Mötesplatser för dig som är föräldraledig. Här får du en fin stund med ditt barn. Prata med andra föräldrar och delta i sångstunden.

verksamhet pausad på grund av rådande restriktioner

På grund av rådande restriktioner med anledning av pågående Covid-19 pandemi har vi pausat denna verksamhet under vårterminen 2021. Förhoppningsvis kan vi öppna upp så smått under höstterminen 2021. Håll utkik närmare i tid i sociala medier och här på webbplatsen.

Du hittar öppen förskola i flera kyrkor

Kom och lek, öppen förskola i Gröndals kyrka

Hit kan du komma med ditt barn och träffa andra föräldrar och barn. Här finns tid för lek och pyssel, samtal och fika. Ingen föranmälan.

Torsdagar, kl. 09.30–11.30. Sångstund kl. 10.15.
För info, e-posta Pontus Måhlberg eller ring 08-685 30 31.

Öppen förskola, Mälarhöjdens kyrka

Vi sjunger, leker och umgås. Vi frukostfikar tillsammans (20 kronor). Här kan du prata med andra föräldrar och fram för allt få en fin stund för dig och ditt barn.

Tisdagar, kl. 09.30–11.30.
Fredagar, kl. 09.30–11.30.
För info, e-posta Kalle Sjöholm eller ring 08-685 30 65.

Öppen förskola, Uppenbarelsekyrkan

Vi leker, fikar och tänder ljus i gemenskapens tecken. Vi håller till i Arken och Krubban en trappa ner. Vagnar parkeras i ljusgården vid huvudentrén.

Måndagar, kl. 09.30–11.30.
Torsdagar, kl. 09.30–11.30.

Följ oss på Instagram, @familjiuppis.
För info, e-posta Charlotta Larsson eller Rebecca Enegård.

Hitta till rytmiksamlingarna i Kvarterskyrkans café

För dig med bebis, 0–16 månader

Mötesplats för ensamstående med barn