Other languages with Google Translate

Kontakt

Gästrikekustens pastorat Besöksadress: Hillevägen158, 80649 Gävle Postadress: Hillevägen 158, 80649 Gävle Telefon:+46(26)635030 E-post till Gästrikekustens pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Gästrikekustens pastorat

Hamrånge- & Hille församling

Vi träffas och samtalar kring bibeltexter.
Tisdagar kl 13.30-15.30 i Kyrkans hus, Bergby.
3 & 17 september,
1 & 15 oktober,
5 & 19 november
3 & 17 december

Ledare: Sture Larsson

Bibelsamtal

Vi träffas och samtalar kring bibeltexter. Tisdagar kl 13.30-15.30 i Kyrkans hus, Bergby. 3 & 17 september, 1 & 15 oktober, 5 & 19 november 3 & 17 december Ledare: Sture Larsson

11 september - Ann-Marie Ahlenius sjunger och spelar.
9 oktober - kyrkoherde Daniel Andrén presenterar sig.
6 november - "Järbogänget" cittra, gitarr och dragspel.
11 december -
Vi återkommer med program

Sopplunch i Bergby

En onsdag i månaden, kl 12-14, bjuder vi in till soppa och underhållning/föredrag. 11 september - Ann-Marie Ahlenius sjunger och spelar. 9 oktober - kyrkoherde Daniel Andrén presenterar sig. 6 november - "Järbogänget" cittra, gitarr och dragspel. 11 december - Vi återkommer med program

När du smyckar graven på lördag, 2 november, är du välkommen in i Österheds kapell där vi serverar kaffe och kaka mellan kl. 14-17.00.

Kaffestuga

"En resa från hopplöshet till hoppfullhet"

Rastplats 27 oktober kl 16

"En resa från hopplöshet till hoppfullhet" En berättelse om missbrukets avgrund och Guds nåd. Talare Lars-Göran Persson. Solist Pia Edström och Lars-Göran Persson. Välkommen till Hille Kyrka söndag 27 oktober kl 16.oo, på Rastplats, en gudstjänst inspirerad av Tolvstegsprogrammet.

En onsdag i månaden, kl. 12-13.30, serveras sopplunch i Hille församlingsgård.
18 september - Kyrkoherde Daniel Andrén presenterar sig.
Underhållning av Elisabeth och Olle Sköld!

16 oktober - Anders Sterner underhåller.
Välkommen!

Sopplunch i Hille

Kom och njut av trevlig gemenskap runt matbordet, en god måltid och varierande underhållning. Kostnad: 50kr En onsdag i månaden, kl. 12-13.30, serveras sopplunch i Hille församlingsgård. 18 september - Kyrkoherde Daniel Andrén presenterar sig. Underhållning av Elisabeth och Olle Sköld! 16 oktober - Anders Sterner underhåller. Grötlunch 13 november (anmälan senast 7 november till katarina.ekman@svenskakyrkan.se eller 026-635037) - Emma, Christer & Sussi sjunger, spelar och underhåller. Välkommen!

den 26/10 finns Hilles församlingsråd vid Ica Strömsbro och Coop Triangeln  (Ica 10-12, Coop 13-15). De bjuder på fika och informerar om vad som händer i Hille kyrka under Allhelgonahelgen. Stanna gärna till och prata med dem!

Vad händer i Hille församling

den 26/10 finns Hilles församlingsråd vid Ica Strömsbro och Coop Triangeln (Ica 10-12, Coop 13-15). De bjuder på fika och informerar om vad som händer i Hille kyrka under Allhelgonahelgen. Stanna gärna till och prata med dem!