Ett vattendrag forsar genom is och snö. Ett snötäckt träd sträcker sina grenar över forsen.
Foto: Gustaf Hellsing /Ikon

Gästrikekustens pastorat

Hamrånge & Hille församlingar

Kungörelse - Kyrkofullmäktige för Gästrikekustens pastorat kallas till sammanträde

Tisdag den 18 januari kl. 18:30, Hamrånge församlingshus. Ärenden: Arvodering mm Sammanträdet är offentligt. Birgitta Öberg Kyrkofullmäktiges ordförande

Hille församlingsgård

Öppettider och telefonnummer till expeditionerna!

Besöks-och telefontider på expeditionen i Hille församlingsgård: Under jul och nyår är expeditionen är stängd för besök mellan den 20/12 och den 7/1. Telefontider som vanligt. Måndag och onsdag kl. 10.00-12.00; 13.30-16.00. Fredag kl. 10.00-12.00; 13.30-15.00. Pastoratets expedition nås via telefon 026-635030.

Benen av två personer som vandrar på en väg.

Promenadgrupp

Gruppen startar vårterminen den 7 februari. Måndagar kl 9.30. Vi samlas i församlingsgården och promenerar en stund. Efteråt serveras fika i församlingsgården (kl 10.30). Ledare: Annika Hugosson

Någon sitter och arbetar på sin laptop.

Hemsidan är ombyggd

Vi har flyttat om i menyer och sidor på vår webb. Detta gör att genvägar du sparat kanske inte fungerar längre. Vi hoppas att det ska bli enklare nu när verksamheten ligger på olika ålders- och intressesidor och inte uppdelade på församlingarna som tidigare. Tycker du att det är svårt att hitta så hoppas vi att du vågar ringa och fråga om det är några oklarheter! Våra kontaktuppgifter finns på samma sida som förut.

TacoLov .

Pyssel - Andakt - Tacos - Gemenskap - För alla åldrar! Vi träffas kl 16.30-18.30 i Bergby (Kyrkans Hus & Församlingshuset) följande torsdagar: 10 mars, 7 april & 19 maj. I Hille träffas vi i Församlingsgården, kl 16.30-18.30, på följande tisdagar: 22 februari, 17 mars (OBS! torsdag) & 19 april.

Barn & unga.

Efter ett möte, idag den 11 januari, har vi bestämt att avvakta med terminsstarten för våra grupper p.g.a smittoläget av Covid-19. Vi startar våra grupper första veckan i februari (31/1-4/2). Vi följer FHM och regeringes restriktioner och rekomendationer vilket gör att våra verksamheter kan komma att ändras eller ställas in med kort varsel.

Bibel

Bibelsamtal .

Sista träffen för terminen är 7 december sedan tar gruppen jullov. Vi återkommer med vårens datum. Vi träffas och samtalar kring bibeltexte. Tisdagar kl 14.30-16.30 i Bergby församlingshus. Ledare: Sture Larsson