Other languages with Google Translate

Kontakt

Gästrikekustens pastorat Besöksadress: Hillevägen158, 80649 Gävle Postadress: Hillevägen 158, 80649 Gävle Telefon:+46(26)635030 E-post till Gästrikekustens pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Gästrikekustens pastorat

Hamrånge- & Hille församling

15 januari -Ulf Claesson berättar om livet i Toronto.
12 februari - Ebbe Lundqvist berättar om Axmar bruk.
15 april - "Kvinnoöden i Hamrånge". Berit Östlund m fl berättar.
13 maj - Ingvar Sundin sjunger och berättar.

Sopplunch i Bergby

En onsdag i månaden, kl 12-14, bjuder vi in till soppa och underhållning/föredrag. 15 januari -Ulf Claesson berättar om livet i Toronto. 12 februari - Ebbe Lundqvist berättar om Axmar bruk. 11 mars - "Ett halvsekel med hembygdsföreningen". Berit Östlund och Sture Larsson berättar om Hamrånge hembygdsförening. 15 april - "Kvinnoöden i Hamrånge". Berit Östlund m fl berättar. 13 maj - Ingvar Sundin sjunger och berättar.

Ingen anmälan, eller avgift - bara kom!

Tisdagarna  4 februari, 3 mars, 7 april & 5 maj. Kl 16.30-18.30 i Församlingshuset i Bergby.

TacoLov i Bergby

Fika - Skapande aktivitet - Vardagsgudstjänst - Tacos - Gemenskap - För alla åldrar! Ingen anmälan, eller avgift - bara kom! Tisdagarna 4 februari, 3 mars, 7 april & 5 maj. Kl 16.30-18.30 i Församlingshuset i Bergby.

Vi träffas och samtalar kring bibeltexter.
Tisdagar kl 13.30-15.30 i Kyrkans hus, Bergby.
21jauari.
4 &18 februari.
3, 17 & 31mars.
14 & 28 april
12 maj.

Ledare: Sture Larsson

Bibelsamtal

Vi träffas och samtalar kring bibeltexter. Tisdagar kl 13.30-15.30 i Kyrkans hus, Bergby. 21jauari. 4 &18 februari. 3, 17 & 31mars. 14 & 28 april 12 maj. Ledare: Sture Larsson

Gästrikekustens pastorat söker en säsongsarbetare till Österheds kyrkogård och två stycken sommarjobbare, en till Hille- och en till Österheds kyrkogård.

Lediga tjänster

Söndag 26 januari kl 16.00.

Talare-Sandra Englund.
Sång-Joakim Lindblad.
Präst-Daniel Andrén.
Musiker-Elisabet Sköld.
Diakon-Anneli Ekholm.

"Rastplats för resande" - Hille kyrka

Söndag 26 januari kl 16.00. Välkommen till Hille Kyrka på Rastplats, en gudstjänst inspirerad av Tolvstegsprogrammet. Talare-Sandra Englund. Sång-Joakim Lindblad. Präst-Daniel Andrén. Musiker-Elisabet Sköld. Diakon-Anneli Ekholm.

Livsstegen

Är du intresserad att vara med i en grupp om Livsstegen, 12 steg till inre hälsa? ”Livsstegen riktar sig till dig som söker varaktig livsförändring. Olle Carlsson försöker tolka innebörden i varje steg för människor med olika livsproblematik. Han vill visa på att de tolv stegen kan vara en hjälp också för dig med ett problem eller ett dilemma som står utanför den vanliga benämningen på missbruk. För dig som brottas med en situation som du inte kan ta dig ur på egen hand och som på olika sätt kämpar med utmaningen att vara en både underbar och otillräcklig människa.” Vill du veta mer hör av dig till diakon Anneli Ekholm i Hille via e-post: anneli.ekholm@svenskakyrkan.se, tel: 026-63 50 45 eller sms 070-320 80 51