Foto: Albin Hillert/IKON

Gästrikekustens pastorat

Hamrånge & Hille församlingar

Musik i vår

Våra körer övar troget varje vecka. Här kommer några tillfällen där du kan höra dem sjunga under våren. Hamrånge kyrkokör sjunger i gudstjänsterna i Hamrånge kyrka den 31 mars och 19 maj. De medverkar också vid konserten för Börje Salmings ALS-stiftelse den 14 juni. Kören bjuder också in till Sommarkonsert i Hamrånge kyrka den 23 juni kl. 16.00. Ad Astra bjuder in till vårkonsert den 26 maj i Hille kyrka där de tillsammans med kören Opalen sjunger bl.a. Bob Chilcott´s "A Little Jazz Mass". Sjung av hjärtat-kören har musikkafé med schlagertema tisdagen den 28 maj. Platsen är Hille församlingsgård. Hille kyrkokör avslutar sin termin med en sommarkonsert i Hille kyrka den 8 juni. Välkomna!

Kungörelse - Kyrkofullmäktige för Gästrikekustens pastorat kallas till sammanträde

Onsdag 29 maj kl. 18:30, Hille församlingsgård. Ärenden: Bokslut 2023. Sammanträdet är offentligt och allmänheten hälsas välkommen att delta. /Kevin Sjögren Kyrkofullmäktiges ordförande

"Jag är inte konfirmerad"

Lugn - det kan vi fixa! Är du intresserad av vuxen-konfirmation? Hör av dig till prästen Erika Ersholt. erika.ersholt@svenskakyrkan.se telefonnummer: 0722128251

En person som kommit fram till en gammal kyrka håller en mobiltelefon i handen. På skärmen visas information om kyrkan.

Appen Kyrkguiden

Appen Kyrkguiden hjälper dig hitta till våra kyrkor. I kalendern finns aktuella gudstjänster, konserter och andra evenemang. Appen är gratis och finns för både iPhone och Android.

Ombyggnation i Hille kyrka

Vi bygger om i Hille kyrka och fr o m den 4 mars kommer toaletterna att vara ur bruk. Det finns toaletter i församlingsgården och utvändigt i källarplanet av församlingsgården. Vi ber er ha förståelse för stöket.

Hille församlingsgård

Öppettider och telefonnummer till expeditionerna!

Besöks-och telefontider på expeditionen i Hille församlingsgård: Måndag kl. 13-15. Telefontid 10-15, lunchstängt 12-13.30. Onsdag kl. 13.30-16. Fredag kl. 10-15, lunchstängt: 12-13.30. Besökstid på expeditionen i kyrkans hus i Bergby: Måndagar kl 10-12. Pastoratets expedition nås via telefon 026-635030 & 0297-572090

Vi tror på alla människors lika värde. Vi gör skillnad.

Två händer skriver på en bärbar dator.

Cyberangreppet 2023–2024

Svenska kyrkan utsattes den 23 november 2023 för ett cyberangrepp, en så kallad ransomware-attack. På denna sida hittar du information om angreppet och efterföljande konsekvenser i form av stulen data.