Other languages with Google Translate

Kontakt

Gästrikekustens pastorat Besöksadress: Hillevägen158, 80649 Gävle Postadress: Hillevägen 158, 80649 Gävle Telefon:+46(26)635030 E-post till Gästrikekustens pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Gästrikekustens pastorat

Hamrånge- & Hille församling

Vi träffas och samtalar kring bibeltexter.
Tisdagar kl 13.30-15.30 i Kyrkans hus, Bergby.
3 & 17 september,
1 & 15 oktober,
5 & 19 november
3 & 17 december

Ledare: Sture Larsson

Bibelsamtal

Vi träffas och samtalar kring bibeltexter. Tisdagar kl 13.30-15.30 i Kyrkans hus, Bergby. 3 & 17 september, 1 & 15 oktober, 5 & 19 november 3 & 17 december Ledare: Sture Larsson

11 september - Ann-Marie Ahlenius sjunger och spelar.
9 oktober - kyrkoherde Daniel Andrén presenterar sig.
6 november - "Järbogänget" cittra, gitarr och dragspel.
11 december -
Vi återkommer med program

Sopplunch i Bergby

En onsdag i månaden, kl 12-14, bjuder vi in till soppa och underhållning/föredrag. 11 september - Ann-Marie Ahlenius sjunger och spelar. 9 oktober - kyrkoherde Daniel Andrén presenterar sig. 6 november - "Järbogänget" cittra, gitarr och dragspel. 11 december - Vi återkommer med program

Torsdagen den 7 november kl. 18:30, Hille församlingsgård.
Ärenden: fyllnadsval, budget år 2020 m.m.
Enklare fika serveras och allmänheten hälsas välkommen!
David Berggren (S)
Kyrkofullmäktiges ordförande

Kungörelse - Kyrkofullmäktige för Gästrikekustens pastorat kallas till sammanträde

Torsdagen den 7 november kl. 18:30, Hille församlingsgård. Ärenden: fyllnadsval, budget år 2020 m.m. Enklare fika serveras och allmänheten hälsas välkommen! David Berggren (S) Kyrkofullmäktiges ordförande

29 SEPTEMBER - "Förstörande - till lycka och frihet" talare Anette Uhr.

Rastplats i Hille kyrka, söndagar kl 16

Välkommen till Hille Kyrka på Rastplats, en gudstjänst inspirerad av Tolvstegsprogrammet. 25 AUGUSTI- Life returns - ett dokumentärfilmsprojekt om HBTQ och migration. Dokumentärfilmare Israel Benavides och Naome Ruzindana från organisationen Find Hope berättar om arbetet med filmen. Varför den är angelägen och hur idén växte fram. Solist: Felicia Ekman. 29 SEPTEMBER - "Förstörande - till lycka och frihet" talare Anette Uhr. 27 OKTOBER - ”En resa från hopplöshet till hoppfullhet.” En berättelse om missbrukets avgrund och Guds nåd! Talare Lars-Göran Persson. Sång: Pia Edström och Lars-Göran Persson. 24 NOVEMBER - ”Att överleva det dysfunktionella.” Talare Sofia Larssamils. Solist: Sara Kreft.

En onsdag i månaden, kl. 12-13.30, serveras sopplunch i Hille församlingsgård.
18 september - Kyrkoherde Daniel Andrén presenterar sig.
Underhållning av Elisabeth och Olle Sköld!

16 oktober - Anders Sterner underhåller.
Välkommen!

Sopplunch i Hille

Kom och njut av trevlig gemenskap runt matbordet, en god måltid och varierande underhållning. Kostnad: 50kr En onsdag i månaden, kl. 12-13.30, serveras sopplunch i Hille församlingsgård. 18 september - Kyrkoherde Daniel Andrén presenterar sig. Underhållning av Elisabeth och Olle Sköld! 16 oktober - Anders Sterner underhåller. Grötlunch 13 november (anmälan senast 7 november till katarina.ekman@svenskakyrkan.se eller 026-635037) - Emma, Christer & Sussi sjunger, spelar och underhåller. Välkommen!

Nu är det nyförgyllda korset på kyrktornet i Hille välsignat och invigt. Så också själva tornet! Vi glada och tacksamma över möjligheten att renovera tornet och hoppas att det ska stå till den dag då Kristus kommer åter, Gud till ära och människorna till tröst och glädje!

Tornkorset invigt