Foto: S Adman

Gästrikekustens pastorat

Hamrånge & Hille församlingar

Sommarmusik

Välkommen på sommarens konsertkvällar! Tiden är 19.00. Fri entré till alla konserter. Onsdag 29 juni, Hamrånge kyrka - Anton Linnerhed cello & Claes Holmgren orgel och piano. Torsdag 7 juli, Hille kyrka - Anna Sving Sjöblom -sång, Anton Linnerhed -cello och Claes Holmgren -orgel och piano. Torsdag 14 juli, Hille kyrka - Orgelkonsert med Hartwig Barte Hansen, Wilster Tyskland. Fredag 15 juli, Hamrånge kyrka - Orgelkonsert med Hartwig Barte Hansen, Wilster Tyskland. Lördag 16 juli, Oslättfors kyrka – Anton Linnerhed, cello & Claes Holmgren, orgel. Torsdag 21 juli, Hille kyrka -Patrik Ahlberg, flöjt & Nicole Johansson, orgel och piano. Onsdag 10 augusti, Hamrånge kyrka - Norrsundets brukssextett.

En humla samlar nektar från blommorna.

Friluftsgudstjänster

I sommar flyttar våra gudstjänster ut från kyrkorna. Högmässa firas kl. 11 i en av kyrkorna och gudstjänst firas kl. 15. 3/7 Hamrånge hembygdsgård. 10/7 Eskön. Hos kyrkoherdens på Norrmyravägen 28. Medtag kaffekorg och filt/stol. Vid regn i Hille kyrka. 17/7 Å-mattan, Bergby. 24/7 Hille hembygdsgård. 31/7 Parken i Axmar bruk. Efter gudstjänsten bjuder vi på kyrkkaffe i Axmar Brukscafé. 7/8 Trödje missionshus. 14/8 Nisses hage, Råhällan.

Hille kyrkogård

Kyrkogårdar och gravskötsel

Om du inte vill eller kan vårda din grav själv kan du beställa skötsel av oss. Klicka på bilden eller texten så kommer du vidare och kan läsa mer.

Hille församlingsgård

Öppettider och telefonnummer till expeditionerna!

Besöks-och telefontider på expeditionen i Hille församlingsgård: Sommartider 20 juni - 2 september. Telefontid måndag och onsdag kl 10-12. Expeditionen är stängd för besök under sommarmånaderna. Övriga året: Måndag och onsdag kl. 10.00-12.00; 13.30-16.00. Fredag kl. 10.00-12.00; 13.30-15.00. Pastoratets expedition nås via telefon 026-635030.

En man står med en insamlingsbössa som någon lägger en gåva i.

Ge en gåva till Act Svenska kyrkan

Vi lever alla under samma himmel. Vi har alla samma rättigheter. Var med i kampen för varje människas rätt till ett värdigt liv.