Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Gästrikekustens pastorat Besöksadress: Hillevägen158, 80649 Gävle Postadress: Hillevägen 158, 80649 Gävle Telefon:+46(26)635030 E-post till Gästrikekustens pastorat

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Diakoni

Svenska kyrkans sociala arbete kallas diakoni. Hamrånge & Hille församling har liksom alla församlingar i Svenska kyrkan ett uppdrag och ett ansvar att genom delaktighet, respekt och ömsesidig solidaritet möta människor i utsatta livssituationer. Grunden för detta är Guds kärlek, som den möter oss i människan Jesus Kristus.

Att skapa goda mötesplatser, där vi ser och bekräftar varandra är viktigt i en tid då många upplever ensamheten som en tung börda att bära. 
I båda församlingarna finns möjligheten att träffas i samband med soppluncher och olika träffar.
För den som är intresserad av friluftsliv och andlig fördjupning finns, i Hamrånge, Pilgrimsgruppens vandringar och studiecirkelträffar. 
När livet inte blir som vi har tänkt oss, i svåra livssituationer kan vi behöva någon utomstående som lyssnar och ger stöd. Kontakta någon av församlingens präster eller diakon.
Vi behöver fler som har tid över för ideellt engagemang, både i besöksgrupp och i gudstjänst.

Anneli Ekholm

Anneli Ekholm

Gästrikekustens pastorat

Diakon, Hille

Annika Hugosson

Gästrikekustens pastorat

Diakoniassistent

Är du intresserad att vara med i en grupp utifrån boken en handbok för personlig utveckling och existentiell hälsa?
Livsstegen riktar sig till dig som söker varaktig livsföränding. Det handlar om 12 steg för inre hälsa. Vi träffas 12 gånger och varannan vecka med start 23 april. Vill du veta mera hör av dig till diakon Anneli Ekholm anneli.ekholm@svenskakyrkan.se eller på telefon 026-635045, sms 070-3208051.

Livsstegen

Är du intresserad att vara med i en grupp utifrån boken en handbok för personlig utveckling och existentiell hälsa? Livsstegen riktar sig till dig som söker varaktig livsföränding. Det handlar om 12 steg för inre hälsa. Vi träffas 12 gånger och varannan vecka med start 23 april. Vill du veta mera hör av dig till diakon Anneli Ekholm anneli.ekholm@svenskakyrkan.se eller på telefon 026-635045, sms 070-3208051.

 ...men tycker det är svårt?
Är du intresserad att få veta mer om hur du kan göra?
Under våren 2019 finns det möjlighet att få stöd/hjälp för att kunna förbättra din ekonomi.

Hör av dig till diakon Anneli Ekholm
e-post: anneli.ekholm@svenskakyrkan.se
Tel: 026-635045
Sms 070-32008051

Vill du ha koll på dina pengar..

...men tycker det är svårt? Är du intresserad att få veta mer om hur du kan göra? Under våren 2019 finns det möjlighet att få stöd/hjälp för att kunna förbättra din ekonomi. Hör av dig till diakon Anneli Ekholm e-post: anneli.ekholm@svenskakyrkan.se Tel: 026-635045 Sms 070-32008051

Ingen människa ska behöva vara ensam i sin sorg. Därför har vi samlat tankar och konkreta tips som gör det lite lättare för oss som medmänniskor att finnas där för någon som sörjer.

Första hjälpen vid sorg

Ingen människa ska behöva vara ensam i sin sorg. Därför har vi samlat tankar och konkreta tips som gör det lite lättare för oss som medmänniskor att finnas där för någon som sörjer.