En ung glad tjej håller upp ett färggrant stenhjärta.

Barn & unga

Barnen är vår framtid och vi erbjuder flera olika grupper och verksamheter som riktar sig till barn, ungdomar och deras föräldrar.

Någon har målat en sol med ögon och mun på ett plank.

VÅRFEST

Tisdag 31 maj kl. 17-19 vid Hille församlingsgård. Alla välkomna, gammal som ung! Fika & Korv serveras, traktor & vagn, barnkörerna sjunger m.m.

En liten flicka sitter på golvet med en leksak i handen framför en vuxen.

Öppen förskola, musiklek & MINI

För dig som är hemma med mamma, pappa eller annan vuxen. Kom och träffa andra familjer. Lek, fika, prata, umgås och må gott! Sång och rörelse utvecklar och stimulerar barnets språkliga och motoriska utveckling.

6-12 år

Här får barnen träffa jämnåriga och prata, pyssla, leka, lyssna till bibelberättelser och lära sig om kristen tro och tradition.

Barnkörer

Decibellen & Stjärnorna är våra barnkörer. De övar i Hille församlingsgård och medverkar i gudstjänster i Hamrånge och Hille. Klicka dig vidare till sidan med mer information om barnkörerna.

TacoLov

Pyssel - Andakt - Tacos - Gemenskap - För alla åldrar! Vi träffas kl 16.30-18.30 i Hamrånge kyrka torsdag 19 maj. Vi startar i kyrkan där vi inviger lekaltarskåpet, firar pilgrimsBarnsmässa och delar ut biblar till 6-åringar. Efter det går vi ner till församlingshuset och äter tacos.

Skolkontakter

Vill du och din klass lära er mer om kristna högtider och traditioner? Vill ni titta in i och lära er mer om Hamrånge & Hille kyrka? Eller är du nyfiken på vad Bibeläventyret är för något?

Kyrka-Idrott

Att ge sig ut på en gräsmatta, basketplan, isbana, löparbana, innebandyplan och tillsammans med kompisar få jaga en boll, en puck, hoppa högre eller längre och få känna hjärtat slå lite extra – det ska vara roligt! I samverkan med lokala idrottsföreningar vill Svenska kyrkan arbeta för en positiv idrottskultur.

Några ungdomar sitter i en ring på golvet. En tjej har texten Du är lika viktig som jag på ryggen. Tända ljus i förgrunden.

Ungdom & konfirmand

Ungdomsgrupp, konfirmandledare eller konfirmand? Klicka dig vidare till mer information om våra grupper för dig som har börjat högstadiet och gymnasiet.