Foto: Albert Hillert/IKON

Vuxenverksamhet

"Ty där två eller tre är samlade i mitt namn är jag mitt ibland dem." Matteusevangeliet 18:20 - Att träffas och dela tankar och gemenskap är viktigt.

En låda tepåsar står bredvid några muggar med Svenska kyrkans emblem.

Öppet hus på Eskön

I gamla skolan. Anna Wedin är där med en kaffekorg, ett glatt humör och trevlig samvaro. Vi träffas mellan kl. 14-16. 28 februari, 4 april, 25 april och 23 maj. Den 23/5 kommer Max Westin och sjunger sommarsånger. Vi fikar och umgås som vanligt. Hjärtligt välkomna!

Soppluncher

Vi bjuder in till Soppluncher i Hamrånge kyrka och Hille församlingsgård. Tisdagar kl 12-14. Datum för vårens luncher i Hille är: 14 februari, 14 mars och 18 april. Vi återkommer med datum för luncherna i Hamrånge. Soppan kostar 60kr.

Benen av två personer som vandrar på en väg.

Promenadgrupp

Måndagar kl 9.30-12. Vi samlas i församlingsgården för promenad. Efteråt serveras fika i församlingsgården (kl 10.30). Ledare: Annika Hugosson

TacoLov

Pyssel - Andakt - Tacos - Gemenskap - För alla åldrar! kl 16.30-18.30. Den 25 maj är det terminens sista TacoLov. Platsen är Hamrånge kyrka. Hamrånge församlings 6-åringar är inbjudna att hämta sin "Barnens bästa Bibel". Om du inte fått en inbjudan till bibelutdelning (och kanske inte är medlem i Svenska kyrkan) går det bra att höra av sig till Susanne Adman eller bara dyka upp på TacoLov, så fixar vi en Bibel till dig.

Sjung av hjärtat-kören

En "må bra kör" där du får energi och blir glad! Kör för nybörjare. Vi sjunger, fikar och får med oss ett ord hem. Kören träffas tisdagar, udda veckor, kl. 18.00-20.00. Körledare är kantor Marianne Hein-Nordström och diakoniassistent Annika Hugosson.

skog-hanebo15

Pilgrim

Välkommen till vår del av helgonleden! Efter flera års förberedelser är vi glada att få hälsa alla vandrare välkomna till Gästrikekustens del av Helgonleden! Klicka på texten eller bilden så kan du läsa mer om pilgrim.

Andrum Brynäs

Andrum Brynäs är ett nätverksarbete runt existentiell hälsa med hemvist i Betlehemskyrkan, Waldenströmsplan 1 i Gävle. I nätverket ingår: Svenska kyrkan i Gävle, Betlehemskyrkan, St Lukas, FMN samt Studieförbunden Bilda och Sensus