Foto: Albert Hillert/IKON

Vuxenverksamhet

"Ty där två eller tre är samlade i mitt namn är jag mitt ibland dem." Matteusevangeliet 18:20 - Att träffas och dela tankar och gemenskap är viktigt.

Benen av två personer som vandrar på en väg.

Promenadgrupp.

Gruppen startar vårterminen den 7 februari. Måndagar kl 9.30. Vi samlas i församlingsgården och promenerar en stund. Efteråt serveras fika i församlingsgården (kl 10.30). Ledare: Annika Hugosson

Kyrklunch i Bergby & sopplunch i Hille.

Vi bjuder in till Kyrkluncher och Soppluncher varje månad. Nu har höstens alla träffar varit och vi återkommer snart med datum för våren. ​

Bibel

Bibelsamtal .

Sista träffen för terminen är 7 december sedan tar gruppen jullov. Vi återkommer med vårens datum. Vi träffas och samtalar kring bibeltexte. Tisdagar kl 14.30-16.30 i Bergby församlingshus. Ledare: Sture Larsson

TacoLov .

Pyssel - Andakt - Tacos - Gemenskap - För alla åldrar! Vi träffas kl 16.30-18.30 i Bergby (Kyrkans Hus & Församlingshuset) följande torsdagar: 10 mars, 7 april & 19 maj. I Hille träffas vi i Församlingsgården, kl 16.30-18.30, på följande tisdagar: 22 februari, 17 mars (OBS! torsdag) & 19 april.

skog-hanebo15

Pilgrim.

Välkommen till vår del av helgonleden! Efter flera års förberedelser är vi glada att få hälsa alla vandrare välkomna till Gästrikekustens del av Helgonleden! Klicka på texten eller bilden så kan du läsa mer om pilgrim.

Sjung av hjärtat-kören.

En "må bra kör" där du får energi och blir glad! Kör för nybörjare. Vi sjunger, fikar och får med oss ett ord hem. Kören träffas tisdagar, udda veckor, kl. 18.00-20.00. Körledare är kantor Marianne Hein Nordström och diakoniassistent Annika Hugosson.