Hamrånge- & Hille församling

28 april - "ATT BLI DEN JAG ÄR" Tova Malmborg talar,
Sara Kreft sång.

Rastplats i Hille kyrka kl 16

27 januari - ”VÄGEN UT UR MISSBRUK” Håkan Larsson -talare, Lukas Sköld - solist. 24 februari - "DET SOM RÖR VID OSS", Anna Linander tal och sång, Maria Dahl piano, Kalle Wahlström bas, Benjamin Jiang cello. 31 mars - "PÅ GOTT OCH ONT", Marcus "Marre" Svensk talar, Sång och musik ungdomar. 28 april - "ATT BLI DEN JAG ÄR" Tova Malmborg talar, Sara Kreft sång. 26 maj- "LIVETS VANDRING FRÅN FÖRNEDRING TILL SJÄLVRESPEKT" Maria Kirner talar, Anna Marcelind Liljeberg solist.

Om du klickar på bilden kommer du till biljettförsäljningen.

Tommy Nilsson i Hille kyrka 23 mars

Tommy Nilsson kommer under turnén besöka några av Sveriges allra vackraste kyrkor och i nästan varje ort gästas Tommy av en ängalik kyrkokör knuten till respektive församling - i Hille sjunger Hille- & Hamrånge kyrkokör samt "Sjung för hjärtat"-kören. Körerna medverkar på de stora och omtyckta balladerna "Öppna din dörr", "En dag", "Amelia", "Dina färger var blå" och "Allt som jag känner". Tommy har på denna turné bästa möjliga musikaliska sällskap i pianisten Sven-Gunnar Peterson. Det här blir en konsertupplevelse utöver det vanliga! Om du klickar på bilden kommer du till biljettförsäljningen.

Vill du delta i tävlingen anmäler du dig till Susanne 0297-572092,
Emma 0297-572095,
Olle - olle.skold@telia.com

Melodifestival

Hamrånge & Hille församling inbjuder till en kväll i musikens tecken med lokala band, sångare och glada amatörer! Vecka 8 (12/3 i Hamrånge, 14/3 i Hille & Final 16/3), kommer vi att ha vår (numera traditionella) ”melodifestival” och vår önskan och förhoppning är att ni vill delta med ett inslag! Behållningen från kvällen kommer oavkortat att gå till Svenskakyrkans internationella arbete. Vill du delta i tävlingen anmäler du dig till Susanne 0297-572092, Emma 0297-572095, Olle - olle.skold@telia.com

En onsdag i månaden, kl 13-15, bjuder vi in till kafé eller soppa.

13/2 SOPPA - Alma Pettersson, Apostlagärningarna29-historien fortsätter.
13/3 KAFÉ - Jan Lundström, Berättelser från Thailand.
10/4 SOPPA- Olof Thunman.
15/5 SOPPA - Vi sjunger in sommaren tillsammans.

Onsdagskafé/Sopplunch i Bergby

En onsdag i månaden, kl 13-15, bjuder vi in till kafé eller soppa. 16/1 KAFÉ - Kristian Nervik Nilsen & Alexander Bäcklin, Brynäs IF, berättar om Brynäs, hockey, Unicef och En bra start. 13/2 SOPPA - Alma Pettersson, Apostlagärningarna29-historien fortsätter. 13/3 KAFÉ - Jan Lundström, Berättelser från Thailand. 10/4 SOPPA- Olof Thunman. 15/5 SOPPA - Vi sjunger in sommaren tillsammans.

Ingen anmälan, eller avgift - bara kom!

TacoLov

Fika - Skapande aktivitet - Vardagsgudstjänst - Tacos - Gemenskap - För alla åldrar! Ingen anmälan, eller avgift - bara kom! Tisdagarna 5 februari, 5 mars, 2 april & 7 maj. Kl 16.30-18.30 i Församlingshuset i Bergby.

Vi träffas och samtalar kring bibeltexter.
Tisdagar kl 13.30-15.30 i Kyrkans hus, Bergby.
5 & 19 februari - 5 & 19 mars - 2, 16 & 30 april - 14 maj

Ledare: Sture Larsson

Bibelsamtal

Vi träffas och samtalar kring bibeltexter. Tisdagar kl 13.30-15.30 i Kyrkans hus, Bergby. 5 & 19 februari - 5 & 19 mars - 2, 16 & 30 april - 14 maj Ledare: Sture Larsson

...men tycker det är svårt?
Är du intresserad att få veta mer om hur du kan göra?

Hör av dig till diakon Anneli Ekholm
e-post: anneli.ekholm@svenskakyrkan.se
Sms 070-32008051

Vill du ha koll på dina pengar..

...men tycker det är svårt? Är du intresserad att få veta mer om hur du kan göra? Under våren 2019 finns det möjlighet att få stöd/hjälp för att kunna förbättra din ekonomi. Hör av dig till diakon Anneli Ekholm e-post: anneli.ekholm@svenskakyrkan.se Tel: 026-635045 Sms 070-32008051

En "må bra kör" där du får energi och blir glad!
Kör för nybörjare. Vi sjunger, fikar och får med oss ett ord hem.
Tisdagar, jämna veckor, kl 17.30-19.30.
Körledare: Marianne Hein-Nordström 026-635042 & Annelie Ekholm  026-635045

Sjung av hjärtat-kören

En "må bra kör" där du får energi och blir glad! Kör för nybörjare. Vi sjunger, fikar och får med oss ett ord hem. Tisdagar, jämna veckor, kl 17.30-19.30. Körledare: Marianne Hein-Nordström 026-635042 & Annelie Ekholm 026-635045

Klicka på bilden för att läsa mer om retreaten!

Vid guds hjärta är jag buren

Välkomna till retreat i Hille församlingsgård, lördagen den 9 mars kl 10-16. Retreaten är en möjlighet för dig att hämta andan och vara med din själ. Klicka på bilden för att läsa mer om retreaten!

Uppdatering av gravplatssystem på österhed

Bild: Gustaf Hellsing/IKON

Under 2018/ 2019 kommer vi att uppdatera gravplatssystemet över gravarna på Österheds kyrkogård. Detta innebär att vi kommer att skylta vissa gravar om att vi söker kontakt med gravrättsinnehavare/ anhöriga till gravsatta.

Alla är välkomna att kontakta oss vid frågor om ev gravrättsinnehavare på era gravar samt vid uppdateringar av tex adress och telefonnummer.
Allt för att vi ska nå ut till rätt personer vid ex erbjudande av gravskötslar och när gravrättstider löpt ut.

Jan Lundström
Kyrkogårdsföreståndare
0297- 101 37
jan.lundstrom@svenskakyrkan.se