Hamrånge- & Hille församling

Tisdagen den 28 maj kl. 18:30, Församlingshemmet i Bergby .
Ärenden: årsredovisning 2018, ansvarsfrihet för kyrkorådet, utgiftsbeslut under budgetåret 2019  m.m.
Enklare fika serveras och allmänheten hälsas välkommen!
David Berggren (S)
Kyrkofullmäktiges ordförande

Kungörelse - Kyrkofullmäktige för Gästrikekustens pastorat kallas till sammanträde

Tisdagen den 28 maj kl. 18:30, Församlingshemmet i Bergby . Ärenden: årsredovisning 2018, ansvarsfrihet för kyrkorådet, utgiftsbeslut under budgetåret 2019 m.m. Enklare fika serveras och allmänheten hälsas välkommen! David Berggren (S) Kyrkofullmäktiges ordförande

Välkommen på sommarens konsertkvällar!
Fri entré till alla konserter.

Onsdag 26 juni kl 19.00 - Ami Fransson - sång och musik.
Onsdag 17 juli kl 19.00 - Elisabet & Olle Sköld.
Onsdag 7 augusti kl 19.00 - Bill Myles - musik och sång.

Sommarmusik på Österhed

Välkommen på sommarens konsertkvällar! Fri entré till alla konserter. Onsdag 26 juni kl 19.00 - Ami Fransson - sång och musik. Onsdag 17 juli kl 19.00 - Elisabet & Olle Sköld. Onsdag 7 augusti kl 19.00 - Bill Myles - musik och sång.

Välkommen på sommarens konsertkvällar!
Fri entré till alla konserter, utom 25 juli. Tiden är alltid 19.00.

4 juli 	Romantiska och barocka klanger -

11 juli 	Unga sångtalanger sjunger musikal och populärmusik -
Kyrkomusikernas barn: Selma Weiss och Lukas Sköld
	Elisabet Sköld, piano/synth.

18 juli 	Wrethlings spelmän.

25 juli  	Black Sea Don Cossacks - En fantastisk manlig vokalensemble från Bulgarien och Ryssland.
Inträde.

Konserter med kort andakt. Ca 45-60 min musik inkl kommentarer.

Sommarmusik i Hille kyrka

Välkommen på sommarens konsertkvällar! Fri entré till alla konserter, utom 25 juli. Tiden är alltid 19.00. 4 juli Romantiska och barocka klanger - Patrik Ahlberg, flöjt. Janos Johansson, cello. Nicole Johansson, orgel och piano. 11 juli Unga sångtalanger sjunger musikal och populärmusik - Kyrkomusikernas barn: Selma Weiss och Lukas Sköld Elisabet Sköld, piano/synth. 18 juli Wrethlings spelmän. 25 juli Black Sea Don Cossacks - En fantastisk manlig vokalensemble från Bulgarien och Ryssland. Inträde. Konserter med kort andakt. Ca 45-60 min musik inkl kommentarer.

Varje lördag kl 17 serveras en enkel måltid i Hille församlingsgård.
Vi avslutar med en helgsmålsbön i andaktsrummet kl 18.
Kom och dela en fin stund i trevlig gemenskap inför söndagen
hälsar Clara och Simon m.fl.

Mat och helgsmålsbön - När veckan går i mål

Varje lördag kl 17 serveras en enkel måltid i Hille församlingsgård. Vi avslutar med en helgsmålsbön i andaktsrummet kl 18. Kom och dela en fin stund i trevlig gemenskap inför söndagen hälsar Clara och Simon m.fl.

26 maj- ”LIVETS VANDRING FRÅN FÖRNEDRING TILL SJÄLVRESPEKT”
Maria Kirner talar
Anna Marcelid Liljeberg solist

Rastplats i Hille kyrka, söndagar kl 16

Välkommen till Hille Kyrka på Rastplats, en gudstjänst inspirerad av Tolvstegsprogrammet. 26 maj- ”LIVETS VANDRING FRÅN FÖRNEDRING TILL SJÄLVRESPEKT” Maria Kirner talar Anna Marcelid Liljeberg solist

1 juni 2019 kl. 16.00. Fritt inträde.
Musikalen ”Isprinsessan” med Hilletonerna. (Uruppförande, ca 25 min) samt
Revy med revykungen Andreas Sköld och Hille kyrkokör.
Välkommen till en kväll med både humor och allvar i Hille kyrka!

Sommarrevy & Musikal i Hille kyrka

1 juni 2019 kl. 16.00. Fritt inträde. Musikalen ”Isprinsessan” med Hilletonerna. (Uruppförande, ca 25 min) samt Revy med revykungen Andreas Sköld och Hille kyrkokör. (Andreas Sköld, känd bl.a. från Falkenbergsrevyn, är Svensk revymästare 2011 och 2016) Välkommen till en kväll med både humor och allvar i Hille kyrka!

Uppdatering av gravplatssystem på österhed

Bild: Gustaf Hellsing/IKON

Under 2018/ 2019 kommer vi att uppdatera gravplatssystemet över gravarna på Österheds kyrkogård. Detta innebär att vi kommer att skylta vissa gravar om att vi söker kontakt med gravrättsinnehavare/ anhöriga till gravsatta.

Alla är välkomna att kontakta oss vid frågor om ev gravrättsinnehavare på era gravar samt vid uppdateringar av tex adress och telefonnummer.
Allt för att vi ska nå ut till rätt personer vid ex erbjudande av gravskötslar och när gravrättstider löpt ut.

Jan Lundström
Kyrkogårdsföreståndare
0297- 101 37
jan.lundstrom@svenskakyrkan.se