Gagnefs pastorat

Våra församlingar i Gagnef, Mockfjärd & Dala-Floda.

Ändrade öppettider för församlingsexpeditionen

Från och med 1 september kommer vi endast ha församlingsexpeditionen öppen måndag-torsdag, kl 12:30-15:30. Detta gäller både telefontid och besök på plats.

Bryt en tradition

Fler än 30 000 flickor gifts bort varje dag! Vi lever alla under samma himmel och tillsammans kan vi göra skillnad.

Läs mer och ge en gåva

Protokoll Kyrkofullmäktige

Här hittar du protokollen från Kyrkofullmäktiges senaste sammanträde. Protokoll från Kyrkoråd och Kyrkorådets arbetsutskott finns att läsa i Gagnefs församlingshem.

Ordningsföreskrifter för kyrkogård, minneslund och askgravplats

För allas trivsel och av respekt för de döda vill vi att dessa regler följs. Med vänlig hälsning Kyrkorådet och kyrkogårdsförvaltningen.

Allhelgonahelgen stundar.

Gravskötsel

Behöver du hjälp att sköta graven? Din församling kan stå till tjänst med skötsel och plantering vår, sommar och höst.

Gagnefs pastorat gör skillnad för vår miljö!

Tänk på att värna om skapelsen och se till att den bevaras för generationer framöver!

Protokoll Kyrkofullmäktige

Allhelgonahelgen stundar.

Gravskötsel

Gagnefs pastorat - GDPR

Så hanterar vi dina personuppgifter

Boka

Ring 0241-610 12 om du vill boka tid för dop eller vigsel.

Välkommen som medlem

Du är välkommen att bli en del av Svenska kyrkan och vår gemenskap oavsett vem du är. Här finns det en plats för dig som har frågor om tro, livet eller tankar kring dig själv. Men också för dig som vill engagera dig för rättvisa och en bättre värld, som vill sjunga i kör eller finna ro i en hektisk vardag.

Swisha din kollekt

Att vi går mot ett "kontantlöst samhälle" märks även vid våra gudstjänster. De av oss som sällan har kontanter på sig har möjlighet att skicka pengar via swish i sina mobiltelefoner.

Här är numren du kan skicka din kollekt till:

Gagnefs församling: 123 617 28 11

Mockfjärds församling: 123 000 82 35