Två unga killar i blå skjortor håller varsin scarf i handen och gör honnör med tre fingrar.
Foto: Magnus Aronson /Ikon

Scouterna

Under våra möten lär vi känna varandra och oss själva samtidigt som vi blir bättre på att ta hand om naturen. Det bygger relationer för livet! Scouternas metod handlar bland annat om att testa själv, learning by doing, och att samarbeta i små grupper. Ett scoutmöte brukar vara 2 timmar på eftermiddagen.

Våra scoutgrupper

Spårarscouter i Gagnef Måndagar kl 14.00-16.00 för åk 2-4

Spårarscouter i Björbo Tisdagar kl 13.00-15.00 för åk 1-2 (fullt, köplats)

Spårarscouter i Mockfjärd Tisdagar kl 14.30-16.30 för åk 2-3 (fullt, köplats)

Upptäckarscouter i Mockfjärd Måndagar kl 14.30-16.30 för åk 4-6

Upptäckarscouter i Dala-Floda Torsdagar kl 14.00-16.00 för åk 3-6

Här kan du anmäla ditt barn till pastoratets scoutgrupper. Begränsat antal platser, därefter ställs barnet i kö. OBS! Anmälan till läsåret 24/25 är inte öppen än.

Fyll i formuläret och klicka på skicka anmälan.

Behandling av personuppgifter. Genom att lämna in detta formulär ger vårdnadshavare samtycke till att Gagnefs pastorat registrerar de personuppgifter som ni uppger. Uppgifterna kommer endast att behandlas av oss inom pastoratet och endast i syfte att administrera barngruppen. Samtycket kan tas tillbaka när som helst, och då raderas uppgifterna.

Välj grupp:

Kontakt till vårdnadshavare:

Här nedan bockar ni i de alternativen ni godkänner. Om något alternativ inte är bockat, räknas det som att ni inte har godkänt det alternativet. Jag/vi vårdnadshavare godkänner att mitt barn/ungdom får: