Barn, ungdom, familj i Stafsinge

Här var det livat!

Församlingens barnverksamhet är åter i full gång! Höstterminen rullar på och det är fullt i våra grupper.

Stafsinge församling har verksamhet för alla åldrar. Vi träffas oftast en gång i veckan för att pyssla, ha fikastund, leka och ha en liten andakt vid varje tillfälle. Vi deltar även på familjegudstjänsterna som brukar vara en eller två per termin.

Vi har alla våra grupper i Skogstorp på Församlingsgården. Vi har satt en maxgräns på våra miniorer och juniorer på 15 barn/grupp och på ”Matlaget” 6 barn. Detta för att det skall bli så bra och trivsamt som möjligt för barnen.

Nytt i höst är att Anki Abrahamnsson har blivit pensionär och i stället för henne har Ulrika Larsson blivit anställd och hjälper Anna med grupperna.

Anmälan görs till Anna på telefon 076-841 01 43, genom sms eller ringa. Först till kvarn gäller. Vänta inte utan kontakta oss snarast för att höra om det finns plats i en av grupperna. Vår verksamhet är avgiftsfri.

Så här SER HÖSTENS barnverksamheten UT.

Måndag: Miniorer (åk 0-2) kl. 13.30-16.00
Tisdag: Miniorer (åk 0-2) kl. 13.30-15.30
Tisdag: ”Matlaget” (åk 2-4) kl. 16.00-17.30 varannan vecka
Onsdag: Juniorer (åk 3-5) kl. 14.30-16.30
Torsdagar: Miniorer (åk 0-2) kl. 13.30-15.30
Fredagar: Småstjärnor! En grupp för barn i åldern 4-5 år. kl. 09.30-11.30
Fredag: After school för dig som går i högstadiet, kl. 14.30-16.30

Ansvarig för verksamheten:
Barnledare Anna-Maria Fåglum Tel 076-841 01 43  anna.faglum@svenskakyrkan.se

Är det dags att konfirmera dig?

Församlingens konfirmandarbete läsåret 2019-20

Se speciell sida för anmälan.

Konfirmandarbetet är i full gång och vi träffas ca två gånger per månad på söndagarna. Vi samlas i församlingshemmet i jämte Stafsinge kyrka för undervisning och avslutar med att vara med på söndagens gudstjänst i kyrkan. Konfirmation blir det i maj 2020.

Konfirmandläsning sker på söndagar under höst och vår. Vi åker på två läger, ett i början på hösten och ett på våren några veckor innan konfirmationen.

Har du frågor eller vill veta mer? Ring oss!
Bo Weiland, pedagog 070-558 82 75