Foto: Bo Weiland

Diakoni, socialt arbete i Stafsinge

Diakonimottagning i Skogstorp!

Nu har vi startat upp vår diakonala verksamhet igen efter lång väntan!

Diakonimottagning i Skogstorp på torsdagar 16-18 ingång via expeditionen/parkeringen på Församlingsgården.

_________________________________________________________________

Har du tid över är du välkommen till Öppet Café torsdagseftermiddagarna på Församlingsgården i Skogstorn på torsdagar mellan kl 14-16

Falksångarna samlas åter efter ett långt uppehåll för sång och gemenskap igen den 2 mars 2022.
Vi har en underbar gruppverksamhet för människor med särskilda behov som vi kallar Falksångarna. Vi sjunger sånger av olika karaktärer, allt från barnsånger till Psalmer, fikar och har högläsning. Varannan onsdag mellan 18-21 på Församlingsgården i Skogstorp.

Vi har andaktsverksamhet på våra två äldreboende i Stafsinge församling, Solhaga och Berguven, varannan onsdag. Ibland har vi även "Allsång för glada amatörer" på Berguven ca 1 gång per månad på måndagar med Bo Weiland.

Ansvarig för andaktsverksamheten är Henrik Åback, diakoniassistent.