Dörby-Hossmo

En Gemenskap - Mässa på tre platser. I stället för att fira exakt samma gudstjänst på olika ställen, väljer vi att anpassa gudstjänsterna till de olika rummens förtjänster.

Allhelgonahelgen i våra församlingar

Allhelgonahelgen har blivit den tid då vi på ett särskilt sätt minns de människor som vi mist under året. I samband med denna helg kommer vi att tända ljus för, och läsa namnen på de församlingsbor som avlidit, och för dem som gravsatts på Dörby  respektive Hossmo kyrkogård sedan förra Allhelgonahelgen.

På grund av den rådande pandemin bjuder vi i år in till tre minnesgudstjänster, efter varandra vid Minneslunden på kyrkogården.

Dörby lördagen 31 oktober

Kl 10.00 Dörby kyrka Mässa med gosskören

Kl 16.00 Kl 17.00 och kl 18.00 Minnesgudstjänst på Dörby kyrkogård

Hossmo lördagen 31 oktober

Kl 17.00 och kl 18.00 Minnesgudstjänst på Hossmo kyrkogård

mässa söndagar kl 10:00 i Dörby kyrka.

har du inte möjlighet att komma sänds den live. Klicka Här

sänds direkt kl 10:00 med repris kl 18:00 (Ibland kan man behöva spola fram ca 10 min för att slippa vänta) Söndag 1 november musikmässa.

stilla mässa söndagar kl 18:00 i dörby kyrka.

Kvällsmässa torsdagar kl 18:30 i Rinkabyholms kapell

Välkomna!

HÖSTLOV

Även våra barngrupper har höstlov. Vi ses nästa vecka igen.