Other languages with Google Translate

Kontakt

Dörby-Hossmo Besöksadress: Högalidsvägen 1b, 39470 Kalmar Postadress: Högalidsvägen 1 b, 39470 Kalmar Telefon:+46(480)38360 E-post till Dörby-Hossmo

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Dörby-Hossmo

En Gemenskap - Mässa på tre platser. I stället för att fira exakt samma gudstjänst på olika ställen, väljer vi att anpassa gudstjänsterna till de olika rummens förtjänster.

DÖRBY KYRKA

I Dörby kyrka vill vi fokusera på FIRANDET. Mässan i Dörby präglas av mycket körsång, processioner och festligheter. Mässan firas kl 18 på söndagar för att passa unga som gamla. Kyrkbuss går från Rinkabyholm och Smedby. Från 17:30 har vi kyrkmingel i kyrkan då det bjuds på kaffe o kaka eller i vissa fall korv

HOSSMO KYRKA

I Hossmo kyrka vill vi fokusera på VÄXANDET på djupet. Här firar vi mässa varje söndag kl 10, med utrymme för stillhet, eftertanke och bön. Musiken spelar också en viktig roll - men med mindre grupper av sångare och instrumentalister. Kyrkbuss går från Rinkabyholm och Smedby. Efter mässan serveras kyrkkaffe.

RINKABYHOLMS FÖRSAMLINGSHEM

I Rinkabyholms församlingshem vill vi fokusera på GEMENSKAPEN. Vi träffas på torsdagar kl 17:30 för att äta tillsammans, och ger extra utrymme för barnen- inte minst i den enkla mässan vi firar kl 18:30. Barnen hinner leka en stund mellan mat och mässa och alltsammans avslutas ca kl 19

Semestertider

Vi är tillbaka med full styrka den 19 augusti. Behöver ni få tag på oss så går det bra att maila. Vi kontrollerar våra inboxar då och då. Njut av sommaren!