Foto: Ikon

Barngrupper/körer startar v.36

Vi har flera barngrupper och barnkörer som är uppdelade i åldrar och församlingar.

Klanglådan & Drakjägarna

Välkommen till vår kör- och barngrupp för dig som går i klass 1-3. Vi hämtar dig utanför Smedbyskolans/Rinkabyholmsskolans fritids kl 15:00, och går tillsammans till församlingshemmet.

Tisdagar i Dörby Församlingshem 15:00 -17:00

Torsdagar i Rinkabyholm församlingshem 15:00 - 17:00

Superkids och Änglakören.

Välkommen till vår kör- och barngrupp för dig som går i klass 4-6.

Onsdagar i Rinkabyholm församlingshem kl 15:00-17:00 (ca)

Om du bor i Smedby och behöver skjuts till Rinkabyholm så samlas vi senast 14:40 i Dörby församlingshem för att gemensamt ta oss till Rinkabyholm. Vi är tillbaka i Dörby ca kl 17:00.

Bor du i Rinkabyholm tar du dig själv till församlingshemmet kl 15:00

När vi träffas gör vi allt möjligt. Sjunger, leker, skapar, fikar, läser och har en kul stund.

Mer info lämnas av Molly Fagergren 0480-38375 eller Karin Björkander 0480-38364

Här kan du anmäla ditt barn till någon av våra grupper som startar v.36. Molly kommer återkomma med en bekräftelse - senast i början på augusti. Det går även bra att anmäla under pågående termin, men det är bra om man kontaktar Molly eller Karin innan anmälan skickas in i så fall. Välkomna!