Tre flickor tittar busigt upp bakom en kyrkbänk.
Foto: Nadine Minner /Ikon

Barn

Vi har flera barngrupper och körer som är indelade efter ålder. Här hittar du info om höstens grupper 2024 och längst ner på sidan kan du skicka in din anmälan. Välkommen att vara med!

Tisdax

Tisdax är vår kör- och barngrupp för dig som går i årskurs 1-3 på Smedbyskolan. När vi träffas så gör vi allt möjligt. Vi sjunger, leker, skapar, fikar, läser och har en kul stund. Allt vi gör bygger på kristna värderingar. Vi hämtar dig utanför respektive skola och fritids och går tillsammans till församlingshemmet. Vi är på plats vid skolan/fritids 14.40. Du som vårdnadshavare hämtar vid församlingshemmet när vi slutar.

Tid: Tisdagar 15.00-17.00 (Start vecka 38)

Plats: Dörby församlingshem (Smedby)

 

Onsdax 

Onsdax är vår kör- och barngrupp för dig som går i årskurs 1-3 på Rinkabyholmsskolan. När vi träffas så gör vi allt möjligt. Vi sjunger, leker, skapar, fikar, läser och har en kul stund. Allt vi gör bygger på kristna värderingar. Vi hämtar dig utanför respektive skola och fritids och går tillsammans till församlingshemmet. Vi är på plats vid skolan/fritids 14.40. Du som vårdnadshavare hämtar vid församlingshemmet när vi slutar. 

Tid: Onsdagar 15.00-17.00 (Start vecka 38)

Plats: Rinkabyholms församlingshem

 

Skapandegrupp 

Skapandegruppen har fokus på skapande, vi jobbar mycket med våra olika sinnen.  Skapandet under hösten följer tema ljuset. Verksamheten bygger på kristna värderingar. Varje träff inleds med en enkel måltid och slutar med en kort andakt. Begränsat antal platser.

Dörby: Vi ses på onsdagar, jämna veckor, 17.30-19.30. Start vecka 38. Schema med vilka veckor vi ses delas ut på första träffen.
Plats: Dörby församlingshem (Smedby)

Rinkabyholm: Vi ses onsdagar, ojämna veckor, 17.30-19.30. Start vecka 39. Schema med vilka veckor vi ses delas ut på första träffen.
Plats: Rinkabyholms församlingshem (Rinkabyholm)

Vilken barngrupp vill du anmäla dig till?

Godkännande att vara med på bild eller inte:

Kontaktperson för våra barngrupper är Molly Fagergren molly.fagergren@svenskakyrkan.se