Körer

Tycker du om att sjunga? Välkommen att gå med i någon av pastoratets körer (start v.5)

Kyrkokören

är ankaret i församlingarnas körliv. Kören med ca 30 sångare har sin främsta uppgift i att stärka musiken i församlingens högmässor. Dessutom medverkar kyrkokören i konserter.

Tid och plats: Tisdagar 19:00-20:30

Gospelkören

är församlingarnas största kör med ca 60 sångare. Gospelkören svarar för sången i högmässan en gång per månad men förutom ett flertal konserter och sånguppdrag, även  utanför församlingens gränser.

Tid och plats: onsdagar 19:00-20:30

Kontakt: Sollan Hajlmarsson Bergh

Ungdomskören

är församlingarnas tonårskör. Kören har ca 15 medlemmar som utöver sång i högmässorna också sjunger tillsammans med övriga körer vid konserter och musikaler.

Ålder: 13-19 år

Tid och plats: Tisdagar 17:00-18:00

Änglakören - sommarlov

består av ett livat och välsjungande gäng med barn i mellanstadieåldern. Sång i högmässan, luciakonsert och vårmusikal är något av vad vi hinner med under ett år.

Ålder: åk 4 - åk 6

Tid och plats: ca 15:00 på onsdagar i Dörby församlingshem i samband med barngruppen Superkids.

Klanglådan - sommarlov

är lågstadiekören, för de yngsta i vår församling. Vi sjunger oftast tillsammans med Änglakören i högmässor och musikaler eller när det är ”något stort” på gång i församlingshemmet

Ålder: åk 1- åk 3

Tid och Plats: Ca kl 15:20. torsdagar i Rinkabyholms församlingshem och ca kl 15:20 på tisdagar i Dörby församlingshem, i samband med barngruppen Drakjägarna.

Kontakt: Sollan Hjalmarsson Bergh

Kontaktuppgifter: Sollan Hjalmarsson Bergh: 0480-383 74  e-post: sollan.h.bergh@svenskakyrkan.se