Välkommen till vår församling

Komministerparken

Under sommarmånaderna flyttar delar av verksamheten ut till Komministerparken

Pilgrimsvandra för världen

Hållbar värld för alla är temat för den pilgrimsvandring som S:t Örjans församling, tillsammans med övriga församlingar i Skellefte kontrakt, arrangerar lördagen den 3 september 2022.

Det händer i vår församling den närmaste tiden

Här finns kontaktuppgifter till församlingen och alla våra medarbetare

Jobba med oss!

Någon har på sig ett halsband med ett diakonemblem.

Arbetsledande diakon

Vi söker dig som tillsammans med oss vill förvalta, förnya och fördjupa våra församlingars arbete

Klaviatur Burträsk kyrkas huvudorgel

Musiken

Musik och sång är för många människor en viktig ingrediens i livet och på samma sätt utgör musiken också en viktig del av kyrkans liv.

Barn och ungdom

Vår församling har som målsättning att nå ut till alla unga och därför arrangeras aktiviteter för barn och ungdomar i alla åldrar.

Diakoni

Diakoni handlar om att tjäna de utsatta och möta människor i olika livssituationer, trösta och finnas till hands.

Henrik Forsells stiftelse

Organisationer och privatpersoner från hela landet kan ansöka om bidrag ur Henrik Forsells stiftelse.

Begravning och gravskötsel

Svenska kyrkan ska tillhandahålla en begravningsplats för alla som är bosatta i Sverige

Hjälp oss att hjälpa

Stöd församlingens hjälpkassa

Nödrop för Ukraina

Stöd de som drabbats av kriget.

Ge en gåva

Vi tror på alla människors lika värde. Vi gör skillnad.