Öppna förskolan i Ängby

Är du hemma med barn? Då är du varmt välkommen till oss i Ängbykyrkans barnlokaler!

Nya öppettider

I höst har Öppna förskolan öppet extra länge! Måndag–onsdag kl. 9.00–13.00, torsdag kl. 9.00–15.00 och fredag kl. 9.00–13.00 ses vi i den stora salen under Ängbykyrkan. Vi samlas för gemensam sångstund kl. 10.30 varje dag.

På höstlovet (v.44) har Öppna förskolan stängt.

På grund av risk för smittspridning kan vi endast ta in tio barn och tio föräldrar i lokalerna. Vi följer myndigheternas rekommendationer. Du kan läsa mer nedanför.

Öppna förskolan i Ängbykyrkan

Här träffas vi i våra barnvänliga lokaler varje dag, måndag–onsdag kl. 9.00–13.00, torsdag kl. 9.00–15.00 och fredag kl. 9.00–13.00. Vi leker, pratar, fikar och samlas till en gemensam sångstund kl. 10.30.

Varmt välkommen!

Öppettider för Öppna förskolan

Öppna förskolan är en mötesplats för barn och föräldrar under den tid som du är hemma med ditt barn, till exempel som föräldraledig, dagledig eller arbetslös. Hit kan du komma för att pyssla, leka, fika och träffa andra barn och vuxna som du kan lära känna och dela erfarenheter med.

Här finns en plats för mycket av det som är viktigt i livet; samtal, gemenskap, livsfrågor och att bygga upp ett socialt nätverk kring barnet och familjen. En chans att knyta nya kontakter såväl som att träffa gamla vänner.

Hitta hit

Öppna förskolan ligger i Ängbykyrkan, Kyrkbacken 9. Med kollektivtrafiken tar du dig lättast hit med buss eller tunnelbana till Islandstorget.

Bild: Bromma församling

Christina Carnhoff