Foto: Ikon

Öppna förskolan i Mariehäll

På vardagar träffas daglediga föräldrar och barn i Kvarterskyrkan Mariehäll. Vi öppnar igen den 6 september.

Öppettider

Vi planerar att öppna igen måndag den 6 september. Håll utkik här på hemsidan eftersom ändringar kan ske med kort varsel.

Från den 6 september har vi öppet måndag–torsdag kl. 9.00–12.00.

Varmt välkommen!

Om Öppna förskolan

Öppna förskolan är ett avslappnat träff för föräldralediga. Här möts föräldrar och barn för att leka, umgås, dela erfarenheter och lära känna varandra. Varje dag har vi gemensam sångstund.

Öppna förskolan är en öppen mötesplats som inte kräver någon föranmälan, det är bara att komma hit. Du väljer själv hur länge du vill stanna och när du vill komma.

Hitta hit

Kvarterskyrkan Mariehäll ligger på Bällstavägen 44. Med kollektivtrafiken tar du dig lättast hit med buss 113 från Islandstorget eller Sundbyberg C.