Foto: Ikon

Ungdom

Unga människor kan och vill! Bromma församling vill vara en mötesplats för unga människor där alla är välkomna och kan vara sig själva. Vi erbjuder samtal och rum för egna idéer och funderingar kring livet och tron.

Ungdomskväll

Ungdomskvällarna är till för dig som vill upptäcka och dela kristen tro. Vi ses varje onsdag i Ängbykyrkan.

Läxhäng

Behöver du någonstans att plugga och göra din läxor? I Ängbykyrkan ses vi två gånger i veckan för att plugga tillsammans.

Ungdomskören

Är du sångsugen och letar ett kul sammanhang att sjunga i? Sök då till Bromma församlings ungdomskör! Vi sjunger och har roligt tillsammans.

Klubb Nykomling

Är du ny i Sverige? Välkommen till Svenska kyrkan! Hos oss hittar du vänner och gemenskap.

Konfirmation

Konfirmationstiden är ett spännande år. Genom alla aktiviteter, andakter, gudstjänster och lekar, i möten med ledare och nya vänner, får du en upplevelse av vad tro är. Som konfirmand rustas du för livet!

Ledarutbildning

Du som nyligen konfirmerats har nu möjlighet att gå ledarutbildningen. Som ung ledare deltar du under hela konfirmandåret och fungerar som stöd för nya konfirmander.

Behöver du prata med någon av oss?

Du är alltid välkommen att ringa oss i ungdomsarbetslaget. Klicka här så hittar du våra kontaktuppgifter.