Miniorer i Mariehäll

En grupp för dig som går i årskurs 1–3 och vill leka, pyssla och upptäcka Bibeln. Vi träffas måndagar kl. 15.00–17.00.

Miniorerna ses en gång i veckan i Kvarterskyrkan Mariehäll och pysslar, leker, fikar, har andakt och samling, och pratar om det som är viktigt i livet. Under terminen planerar och förbereder vi oss inför en eller två familjegudstjänster i Ängbykyrkan.

Vi hämtar gärna ditt barn på Mariehällsskolan och vi börjar alltid med mellanmål.

Vi som leder är pedagog Monica Spolén och barnassistent Nicolin Hammarbäck.

Tid: måndagar 15.00–17.00
Plats: Kvarterskyrkan Mariehäll, Bällstavägen 44