Skolkyrkan

Bromma församling har sedan många år ett ekumeniskt samarbete med de andra kyrkorna och samfunden i Bromma och det har resulterat i en välkänd term "Skolkyrkan i Bromma".

Det är Bromma Ekumeniska Råd (BER) som är skolkyrkans huvudman och skolkyrkan innebär ett arbetslag med personal från de olika kyrkorna och samfunden som tillsammans erbjuder och genomför ett program som innefattar alla årskurser från 6-årsversamheten till högstadiet.

Skolkyrkan i Bromma bjuder in skolklasser till våra olika kyrkor vid fyra olika tillfällen per år. Vi bjuder in till upplevelsevandringar med olika teman: bibeln och julen under höstterminen, samt kyrkohistoria och påsk under vårterminen. Detta brukar vara mycket populärt. Om du är lärare och är intresserad av att komma och besöka kyrkan för att lära er klass mer om kristen tro och våra traditioner, kontakta församlingsexpeditionen 08-564 355 00.
Du kan också gå in på hemsidan: www.skolkyrkanbromma.se