Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Bromma församling Besöksadress: Stopvägen 120, 16836 Bromma Postadress: BOX 45, 16126 BROMMA Telefon:+46(8)56435500 E-post till Bromma församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Skolkyrkan

Bromma församling har sedan många år ett ekumeniskt samarbete med de andra kyrkorna och samfunden i Bromma och det har resulterat i en välkänd term "Skolkyrkan i Bromma".

Det är Bromma Ekumeniska Råd (BER) som är skolkyrkans huvudman och skolkyrkan innebär ett arbetslag med personal från de olika kyrkorna och samfunden som tillsammans erbjuder och genomför ett program som innefattar alla årskurser från 6-årsversamheten till högstadiet.

Skolkyrkan i Bromma bjuder in skolklasser till våra olika kyrkor vid fyra olika tillfällen per år. Vi bjuder in till upplevelsevandringar med olika teman: bibeln och julen under höstterminen, samt kyrkohistoria och påsk under vårterminen. Detta brukar vara mycket populärt. Om du är lärare och är intresserad av att komma och besöka kyrkan för att lära er klass mer om kristen tro och våra traditioner, kontakta församlingsexpeditionen 08-564 355 00.
Du kan också gå in på hemsidan: www.skolkyrkanbromma.se