Upplevelsevandring

Bjärke församling försöker hjälpa till att uppleva våra två största högtider: jul och påsk.

Några söndagar innan jul i samband med skyltsöndagen i Sollebrunn har vi en upplevelsevandring i källaren till församlingshemmet. Där får man följa Josef och Marias väg till Betlehem, krubban, herdarnas och änglarnas äng.
Efter påsk får alla tredjeklassare (samt vissa år även vuxna) i en tidsresa, möta lärjungarna efter uppståndelsen. Vi möter ledsna, förvirrade lärjungar som långsamt börjar inse att Jesus kanske ändå inte är död längre.