Ånimmekören

Under rådande omständigheter då vi har en pandemi finns två möjligheter (utöver Worship gospel) för vuxna som vill sjunga

Är man under 70 år och inte tillhör riskgrupp så är man välkommen till Tösse kyrka på tisdagar kl. 19.00. Vill man stanna och fika efter övningen tar man med sig egen kaffekorg.

Är man över 70 år eller tillhör riskgrupp så är man välkommen till Åmåls kyrka på onsdagar kl.13.30 – 14.30.

Frågor eller funderingar? Kontakta Ellinor Wiman

-----------------------------------------

Ånimmekören är en 3- eller 4-stämmig kyrkokör. Här är det bra med lite sångvana och man behöver kunna hålla en stämma. Att kunna läsa noter är inget krav, men det underlättar om man har lite koll på hur man läser en not (repristecken och annat). Kören sjunger ganska klassisk kyrkokörsrepertoar och brukar medverka på högmässa eller gudstjänst ungefär en gång per månad. Kören sjunger på alla det stora högtiderna (1:a advent, julotta, skärtorsdag och påskdagen).

Övningarna är i Ånimskog på tisdagskvällar kl.19-21. Sista halvtimmen fikar vi, och körmedlemmarna brukar turas om att hjälpa till med fikat.

Körledare för Ånimmekören är Ellinor Wiman.

Ellinor Wiman

Kyrkomusiker, Kantor