Trivselkören

Under rådande omständigheter då vi har en pandemi finns två möjligheter (utöver Worship gospel) för vuxna som vill sjunga

Är man under 70 år och inte tillhör riskgrupp så är man välkommen till Tösse kyrka på tisdagar kl.19.00.  Vill man stanna och fika efter övningen tar man med sig egen kaffekorg.

Är man över 70 år eller tillhör riskgrupp så är man välkommen till Åmåls kyrka på onsdagar kl.13.30 – 14.30.

Frågor eller funderingar? Kontakta Ellinor Wiman

---------------------------------------

Trivselkören är en slags körskola. Här är alla välkomna även om man tycker att man inte kan sjunga. Vi jobbar med sångteknik och lite noter och tränar ibland på stämmor, men mest sjunger vi unisont. Vi sjunger för att det är roligt och sjunger inte upp i något sammanhang. Därför gör det inget om man kommer en gång eller alla. Är man hemma med barn så finns en barnvakt på plats i barntimmerummet, så mammor eller pappor som är föräldralediga är välkomna!

Vi brukar sjunga ungefär en timme och sen fikar vi tillsammans.

Körledare för Trivselkören är Ellinor Wiman.

Ellinor Wiman

Kyrkomusiker, Kantor