Person i vit tröja håller i två blå jeans
Foto: Maude Frédérique Lavoie
Fasteaktionen 2023

Sälj på Tradera och bidra till fred och minskad hunger

Krig, konflikter, naturkatastrofer och förtryck tvingar dagligen medmänniskor att fly eller på annat sätt söka efter trygghet. Genom att sälja på Tradera är du med och bidrar till att främja en hållbar och rättvis matförsörjning och för att främja en hållbar fred.

Registrera dig och börja sälj
Kasse med mat

Dela lika under samma himmel

Mat är en mänsklig rättighet, ändå går miljoner människor på jorden hungriga. Att dela med sig har aldrig varit viktigare. Act Svenska kyrkan arbetar med partner över hela världen för att främja en hållbar och rättvis matförsörjning.

Två brandmän står och tittar på ett sönderbombat hus.

Act Svenska kyrkan agerar för Ukraina

Kriget i Ukraina drabbar många. Läget är akut! Behoven är stora och fortsätter att öka. Våra lokala partner finns på plats och stöttar befolkningen. Humanitära insatser pågår och fler förbereds. Din gåva behövs!

Insamlingsbössa på ett köksbord uppmanar till att ge en gåva.

Ge en gåva

Att skänka en gåva är att ge en annan människa ett hopp, en möjlighet och en framtid. Act Svenska kyrkan kämpar för att stärka människor och deras kamp för mat, försörjning, trygghet, utbildning och hälsa. Tack för din gåva!