Person står och håller i kläder, böcker och saker.
Foto: Josefin Casteryd/Ikon
Fasteaktionen 2024

Sälj på Tradera och rädda liv

Krig och konflikter förhindrar livsmedel att nå de som är i akut behov och driver samtidigt upp matpriserna. Genom att sälja på Tradera är du med och bidrar till att främja en hållbar och rättvis matförsörjning och för att främja en hållbar fred. 

Sälj och köp på Tradera till förmån för Act Svenska kyrkan

Tillsammans kan vi göra skillnad för människor som lever i utsatta situationer, påverkas av naturkatastrofer och flyr från krig. Tillsammans kämpar vi för alla människors rätt till ett värdigt liv!

Det finns ett överskott av mat i världen, ändå vet vi att över 800 miljoner människor kommer somna hungriga i kväll. Vi har tillräckligt mycket resurser globalt för att lösa hungerkrisen, problemet handlar om fördelningen av dessa resurser. 

Genom att sälja på Tradera är du med och bidrar till att främja en hållbar och rättvis matförsörjning så att alla människor kan äta sig mätta.

Här kan du registrera konto och lägga upp annonser på Tradera till förmån för Act Svenska kyrkan.

Två majskolvar mot blå himmel

Livräddare i fält

Mat är en mänsklig rättighet, ändå går miljoner människor på jorden hungriga. Det är en fråga om fördelning – vi delar inte lika på resurserna.

Split screen bild där det på halva bilden är natt och på andra halvan dag. Gul text: Dela lika rädd liv

Vårdagjämning, Dela lika-dagen

Den 20 mars uppmärksammar Act Svenska kyrkan världens orättvisa fördelning av mat, makt och resurser. Vi kallar dagen för Dela lika-dagen.

Två kvinnor på en indisk marknad.

Ge en gåva

Att skänka pengar till välgörenhet är att ge en annan människa ett hopp, en möjlighet och en framtid. Act Svenska kyrkan kämpar för att stärka människor och deras kamp för mat, försörjning, trygghet, utbildning och hälsa.