Västerhaninge-Muskö församling

Kontakt

Västerhaninge-Muskö församling Besöksadress: Box 19, 13721 VÄSTERHANINGE Telefon: +46(8)50065850 E-post till Västerhaninge-Muskö församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Västerhaninge-Muskö församling

Stad, hav och natur. Västerhaninge-Muskö församling består av såväl landsbygd som tätort. Vår stora utmaning som församling ligger i att bedriva verksamheter med lika god service och hög kvalité till alla församlingsbor i hela vår bygd.

Västerhaninge - Muskö församling

Kontakt & personal

Bokning: 08-500 658 51 Växel: 08-500 658 50 Måndag, onsdag och torsdag 08.00 - 16.00 Tisdag 10.00 - 16.00 Fredag 08.00 - 14.30 Lunchstängt alla dagar 12.00 - 13.00.  Klämdagar är expeditionen stängd.

Är du vår nya ungdomspräst?

Är du vår nya ungdomspräst?

Vad är konfirmation? Det handlar om tro hopp och kärlek, dina egna frågor om livet och allt vad det kan innebära.

Konfirmation 2016-2017

Välkomna till verksamheterna i Västerhaninge och Tungelsta

Barn och familj

Välkomna till verksamheterna i Västerhaninge och Tungelsta