Svenska kyrkan Växjö Besöksadress: Växjö pastorat, Domkyrkocentrum, 35234 VÄXJÖ Postadress: Växjö pastorat, Box 307, 35105 VÄXJÖ Telefon:+46(470)704800 E-post till Svenska kyrkan Växjö

Furuby församlingshem

Furuby församlingshem ligger mitt emot Furuby kyrka och kan bokas för kalas, dopkaffe, med mera.

Om du vill boka Furuby församlingshem eller om du har några andra frågor är du välkommen att kontakta oss på telefonnummer 0470-70 49 53.

Gudstjänst och verksamhet

Om Furuby församlingshem

Furuby församlingshem ligger mittemot Furuby kyrka med endast landsvägen emellan. Här finns en samlingslokal och kök samt samtal- och kontorsrum. På ovanvåningen finns två lägenheter som hyrs ut.

hyra lokal

Samlingslokalen har plats för ca 40 personer och kan hyras för olika festligheter eller sammankomster.

Tillgänglighet

Furuby församlingshem är tillgänglighetsanpassat med en utvändig ramp till entrén och handikappsanpassad toalett.

Samlingssalen i församlinghemmet i Furuby
Bild: Karin Severin/Svenska kyrkan Växjö