Skogslyckans kyrka
Foto: Marie Fransson

Skogslyckans kyrka

Skogslyckans kyrka ligger i stadsdelen Hov och är byggd i nordisk klassicistisk stil. Församlingsverksamheten bedrivs i huvudsak i det närbelägna församlingshemmet.

Alla dagar kl 09.00-16.00

Doptider

Lördagar, ring eller maila församlingsexpeditionen för mer info.
OBS! Doptid (i kyrkan) och dopkalas (i församlingshemmet) bokas var för sig. Församlingshemmet bokas via värdinna tel 0470-70 48 78.
Dopklänning kan lånas, det finns två modeller i Skogslyckans kyrka. Kontakta värdinna för visning, provning och bokning.

För utlåning: en spetsklänning, en virkad klänning Foto: US

Bårtäcke

Det finns ett bårtäcke att låna för begravningar i Skogslyckans kyrka. Bokas via begravningsbyrån.

Bårtäcke Skogslyckans kyrka
Bårtäcke Skogslyckans kyrka Foto: K Källner

Församlingsexpedition Skogslyckans kyrka, Högstorps kyrka och Hemmesjö-Furuby församling

E-post: vaxjo.skogslyckan@svenskakyrkan.se

Telefontider

Måndag, tisdag, torsdag och fredag: kl 10.00-12.00
Onsdagar stängt.

Skogslyckans församlingshem, Ekebovägen 15, Växjö

Gudstjänst och verksamhet

Information om gudstjänster, körer, grupper och verksamhet i Skogslyckans kyrka.

Aktuella händelser i Skogslyckans kyrka.

Om Skogslyckans kyrka

Antal sittplatser, tillgänglighet, historia och annan information om Skogslyckans kyrka.

Följ Skogslyckans kyrka på sociala medier.