Församlingshemmet i Billa

Församlingshemmet i Billa ligger mitt emot Hemmesjö kyrka och används till församlingsverksamhet samt kan bokas för kalas, dopkaffe, med mera.

Om du vill boka församlingshemmet i Billa eller om du har några andra frågor, är du välkommen att kontakta oss på telefonnummer 0470-70 48 80. Månd-tisd, torsd-fred 10-12, månd-onsd 13:30-15.

Gudstjänst och verksamhet

Om församlingshemmet i Billa

Församlingshemmet i Billa ligger mittemot Hemmesjö kyrka, på andra sidan landsvägen.

Hyra lokal

I församlingshemmet finns det två lokaler för uthyrning, dels den stora salen med plats för ca 60 personer och dels det lilla "mötesrummet" med 10 sittplatser. Det finns även tillgång till kök.

Tillgänglighet

Församlingshemmet i Billa är tillgänglighetsanpassat med en ramp vid huvudentrén, automatiska dörröppnarem, handikappanpassad toalett samt rullstolshiss mellan våningsplanen.

Stora salen i församlingshemmet i Billa
Stora salen Bild: Karin Severin/Svenska kyrkan Växjö
Lilla salen i församlingshemmet i Billa
Lilla salen Bild: Karin Severin/Svenska kyrkan Växjö