Foto: Robert Svebeck

Konserter och musikhändelser

Information om sammankomster i Vaxholms kyrka från 1 december

Varmt välkommen till kyrkan i advent och jul. Men de nya restriktionerna gör att det blir vissa förändringar.
  Folkhälsomyndigheten har beslutat att från den 1 december, för evenemang med över 100 deltagare, behöver besökare visa ett vaccinationsbevis för deltagare över 18 år. Det betyder att du som tänker närvara på Vaxholms Luciatåg, julkonsert och gudstjänster (över 100 deltagare) behöver visa ett giltigt vaccinationsbevis för att få tillträde till evenemanget. Vi hoppas på din förståelse och hälsar dig varmt välkommen!

Måndag 29 november kl. 19 Vaxholms kyrka
Gospelkväll för världens flickor
Medverkande: Vaxholm gospel choir, Christina Nordstrand - dirigent
Hansa Berg Beijer - piano, Lars Risberg - bas.
Roine Johansson - trummor, Maria Watolla  Diakon.
Kom och sjung med oss!
Vaxholm gospel bjuder på härlig musik samtidigt som vi
gör en insamling för världens flickor. Välkomna till en fin och varm kväll!

Lördag 11 december kl. 14-16 Johannessalen, församlingsgården
Musikkafé med kom å sjungkören och Ewa Leijdström, trumpet. Kom å sjung julsånger med oss!
Insamling till Act Svenska kyrkans julinsamling. Swisha till 900 1223

Söndag 12 december kl. 11 Resarö kapell
Luciatåg med Kyrkkidz i gudstjänst för stora och små med Cecilia Wredberg och Fredric Hellgren. Kyrkkaffe.

Måndag 13 december kl. 18 Vaxholms kyrka
Luciatåg
med Barnkörer från församlingen och Kulturskolans barnkör och stråkorkester.
   Biljetter finns på biblioteket från 6 december. Pris 50 kr som betalas med Swish. Obs! det går inte att ringa till biblioteket och förboka biljetter.
   Pengarna för biljetten går till Act Svenska kyrkans julinsamling -Bryt en tradition. För alla flickors rätt till ett värdigt liv.

Söndag 19 december kl. 16 Vaxholms kyrka
Kyrkokörens årliga julkonsert med traditionella julsånger,
samt Camille Saint-Saëns juloratorium med orkester och solister.
Solister: Tilde Rödland- sopran, Eleonora Poignant- sopran, Mathilda Sidén Silfver, -mezzosopran, Fredric Hellgren- tenor, David Risberg- baryton och Patrik Kesselmark- dirigent.
   Pengarna för biljetten går till Act Svenska kyrkans julinsamling. -Bryt en tradition. För alla flickors rätt till ett värdigt liv.

Digitala konserter

Här kan du se digitala konserter från olika församlingar i Svenska kyrkan.

Du kan betala med Swish i din mobil med dessa nr:

Musikverksamhet-konserter- 123 535 86 68

Kollekt- 123 085 03 54
Bokbord- 123 511 02 26
Ljus- 123 607 13 44
Barnverksamhet- 123 218 30 44

I meddelanderutan skriver du:

Konsert/Musikverksamhet
Kollekter