Västbo Sankt Sigfrids församling

Kontakt

Västbo Sankt Sigfrids församling Besöksadress: Storgatan 54, 33021 Reftele Postadress: Box 83, 33222 Gislaved Telefon: +46(371)83650 E-post till Västbo Sankt Sigfrids församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Västbo Sankt Sigfrids församling

En levande kyrka i tiden-öppen och välkomnande dit alla kan komma oavsett var man befinner sig på trons väg.

Gislaveds pastorat
100% med huvudsaklig tjänstgöring i Smålandsstenar
och  100% med huvudsaklig tjänstgöring i Reftele

Gislaveds pastorat söker Kyrkvaktmästare

100% med huvudsaklig tjänstgöring i Smålandsstenar och 100% med huvudsaklig tjänstgöring i Reftele

GRATTIS OCH VÄLKOMNA TILL DOP I
SVENSKA KYRKAN

Dop

GRATTIS OCH VÄLKOMNA TILL DOP I SVENSKA KYRKAN Nu vill vi hälsa välkommen till dop. Dopet är en helig handling, det sker bara en gång men har betydelse för hela livet.

Det år du fyller fjorton bjuder Svenska kyrkan in till konfirmation.

Konfirmation betyder bekräftelse – bekräftelse av ditt dop och dig!

Konfirmation

Det år du fyller fjorton bjuder Svenska kyrkan in till konfirmation. Konfirmation betyder bekräftelse – bekräftelse av ditt dop och dig! ​

Kärleken kommer från Gud. Alldeles gratis. Kyrkan vill gärna välsigna er kärlek genom ett bröllop i kyrkan eller på annan plats. Tillsammans med präst och musiker kan ni forma en högtid med personlig stil som följer er hela livet.

Vigsel

När någon dör skakas tillvaron i sina grundvalar. Ingenting blir sig längre likt och tillvaron ter sig kaotisk. Ofta behöver man fixa det praktiska, samtidigt som man behöver få tid att sörja den som gått bort. Som kyrka vill vi finnas till stöd och hjälp.

Begravning

I vårt gemensamma församlingsblad kan du läsa om vår verksamhet. Här hittar du samtliga gudstjänster i vårt pastorat.

Kyrkdörren