Foto: Alex & Martin/IKON

Dagledigträffar och soppluncher

Du som är ledig på dagen...

Dagledigträffen i Valdemarsviks församling, samlas normalt första tisdagen i månaden kl 14.
Till träffarna kommer nog mest pensionärer, men ingen hindrar dig som inte är det att vara med. Programmet är omväxlande, ofta sång- och musikunderhållning, ibland också film- eller bildvisning eller något kortare föredrag. Så dricker man kaffe förstås och umgås i allmänhet.
Har du frågor kontakta  Lars Linnarsson 0123-10022 lars.linnarsson@svenskakyrkan.se

Dagledigträffarna i Ringarums församling, här bjuds alltid till lunch, kaffe, och någon form av underhållning för en billig penning. Här kan du underhållas, äta gott och framför allt umgås på ett trevligt sätt.
I vår kommer vi  även att ha några extra soppluncher som leds av ideella krafter.
Har du frågor kan du kontakta diakoniassistent Mari Stridh Johansson tel 0121-30775, mari.stridh-johansson@svenskakyrkan.se

Vi brukar också annonsera i NT.

Dagledigträffar Ringarum

I och med panemin är är det inga dagledigträffar för tillfället!

Dagledigträffarna i Ringarums församlingshem, här bjuds alltid till lunch, kaffe, och någon form av underhållning för ca 60kr. Här kan du underhållas, äta gott och framför allt umgås på ett trevligt sätt. Lotteri med fina vinster finns också.

För frågor och anmälan kontakta diakoniassistent Mari Stridh Johansson tel 0121-30775,
mari.stridh-johansson@svenskakyrkan.se

Vi brukar också annonsera i NT.

Dagledigträffar i Valdemarsvik

I och med pandemin är det inga dagledigträffar för tillfället!

Dagledigträffarna i Valdemarsviks församlingshem, samlas normalt första tisdagen i månaden kl 14:00
Har du frågor kontakta Lars Linnarsson  lars.linnarsson@svenskakyrkan.se

Soppluncher

I och med pandemin är det inga soppluncher för tillfället!

Välkommen på våra soppluncher i höst som drivs av våra idéella medarbetare. Här bjuds på soppa, hembakat bröd, kaffe och någon kaka till priset av 20kr.