Dagledigträffar

Du som är ledig på dagen...

Dagledigträffen i Valdemarsviks församling, samlas normalt första tisdagen i månaden kl 14.
Till träffarna kommer nog mest pensionärer, men ingen hindrar dig som inte är det att vara med. Programmet är omväxlande, ofta sång- och musikunderhållning, ibland också film- eller bildvisning eller något kortare föredrag. Så dricker man kaffe förstås och umgås i allmänhet.
Har du frågor kontakta  Erik Gruvebäck 0121-30771 erik.gruvebäck@svenskakyrkan.se

Dagledigträffarna i Ringarums församling, här bjuds alltid till lunch, kaffe, och någon form av underhållning för en billig penning. Här kan du underhållas, äta gott och framför allt umgås på ett trevligt sätt.
I vår kommer vi  även att ha några extra soppluncher som leds av ideella krafter.
Har du frågor kan du kontakta diakoniassistent Mari Stridh Johansson tel 0121-30775, mari.stridh-johansson@svenskakyrkan.se

Vi brukar också annonsera i NT.
Tisdag 29 januari 12:30 Fredrik Andersson underhåller.
Tisdag 26 februari 12:30 Inga-Lill Östlund berättar om "Söderköping förr"
Tisdag26 mars 12:30 Läsarsånger med Lars-Åke Carlsson.
Tisdag 30 april 12:30 Jan-Olov Risberg berättar och visar bilder.
Tisdag 11 juni 12:30 Sillbordet.

Ringarums församlingshem

Tisdag 29 januari 12:30 Fredrik Andersson underhåller. Tisdag 26 februari 12:30 Inga-Lill Östlund berättar om "Söderköping förr" Tisdag26 mars 12:30 Läsarsånger med Lars-Åke Carlsson. Tisdag 30 april 12:30 Jan-Olov Risberg berättar och visar bilder. Tisdag 11 juni 12:30 Sillbordet. På dessa dagledigträffar serveras lunch och kaffe, det är underhållning och lotteri. Kostnad ca 60kr. Anmälan till Mari Stridh Johansson 0121-30775 senast fredagen innan.

Tisdag 5 februari 14:00 "Dragspel och gitarr"
Lars-Åke Carlsson och Sven-Erik Larsson underhåller med sång och musik.
Tisdag 5 mars 14:00 "När schlagern var en schlager"
Tisdag 2 april 14:00 ”Kör så det ryker”
Tisdag 7 maj 14:00 ”Våren är här!”

Valdemarsviks församlingshem

Dagledigsamlingarna infaller första tisdagen i månaden i Valdemarsviks församlingshem. Underhållning, kaffeservering och lotteri. Ta gärna med en vinst till lotteriet. Tisdag 5 februari 14:00 "Dragspel och gitarr" Lars-Åke Carlsson och Sven-Erik Larsson underhåller med sång och musik. Tisdag 5 mars 14:00 "När schlagern var en schlager" Erik Gruvebäck bjuder på en tidsresa till 30-, 40- och 50-talets skivartister och filmstjärnor. Sång, musik & bildvisning. Tisdag 2 april 14:00 ”Kör så det ryker” Sankt Ragnhildskören stämmer upp i medryckande körsång under ledning av Yvonne Eriksson och Kalle Främberg. Tisdag 7 maj 14:00 ”Våren är här!” Vårsånger och mycket annat när vårt husband Rollez underhåller med sång, gitarr, dragspel och cittra.

Tisdag 22 januari i Gusums församlingshem
Tisdag 12 februari i Ringarums församlingshem.
Tisdag 12 mars i Ringarums församlingshem.

Extra sopplunch i Ringarums och Gusums församlingshem

Välkommen på våra soppluncher under våren. På dessa serveras soppa och kaffe men ingen underhållning och du kommer och går när du vill. Det kostar minst 20kr, men om du vill, kan du betala mer (frivilligt). Leds av ideella krafter. Ingen föranmälan Tisdag 22 januari i Gusums församlingshem Tisdag 12 februari i Ringarums församlingshem. Tisdag 12 mars i Ringarums församlingshem.