Foto: Alex & Martin/IKON

Dagledigträffar och soppluncher

Du som är ledig på dagen...

Dagledigträffen i Valdemarsviks församling, samlas normalt första tisdagen i månaden kl 14.
Till träffarna kommer nog mest pensionärer, men ingen hindrar dig som inte är det att vara med. Programmet är omväxlande, ofta sång- och musikunderhållning, ibland också film- eller bildvisning eller något kortare föredrag. Så dricker man kaffe förstås och umgås i allmänhet.
Har du frågor kontakta  Erik Gruvebäck 0121-30771 erik.gruvebäck@svenskakyrkan.se

Dagledigträffarna i Ringarums församling, här bjuds alltid till lunch, kaffe, och någon form av underhållning för en billig penning. Här kan du underhållas, äta gott och framför allt umgås på ett trevligt sätt.
I vår kommer vi  även att ha några extra soppluncher som leds av ideella krafter.
Har du frågor kan du kontakta diakoniassistent Mari Stridh Johansson tel 0121-30775, mari.stridh-johansson@svenskakyrkan.se

Vi brukar också annonsera i NT.

Dagledigträffar Ringarum

Dagledigträffarna i Ringarums församlingshem, här bjuds alltid till lunch, kaffe, och någon form av underhållning för ca 60kr. Här kan du underhållas, äta gott och framför allt umgås på ett trevligt sätt. Lotteri med fina vinster finns också.

För frågor och anmälan kontakta diakoniassistent Mari Stridh Johansson tel 0121-30775,
mari.stridh-johansson@svenskakyrkan.se

Vi brukar också annonsera i NT.

Tisdag 28 januari 12:30
”Ett annorlunda föräldraskap” Jacob Sernheim berättar och visar bilder från sina resor till Sydafrika i samband med adoptionen av familjens söner.
Anmälan senast fredag 24 januari.

Tisdag 25 februari 12:30
”Media då och nu och människor jag mött” med Ulf Holmertz.
Anmälan senast fredag 21 februari.

Tisdag 24 mars 12:30
”Signaturer vi glömt att vi minns” med Östgötabandet.
Anmälan senast fredag 20 mars.

Tisdag 28 april 12:30
”Gnid och drag med Ramunder spel och dansgille”
Anmälan senast fredag 24 april.

Tisdag 9 juni 12:30
Sillfest med somrig allsång.
Anmälan senast fredag 5 juni.

Dagledigträffar i Valdemarsvik

Dagledigträffarna i Valdemarsviks församlingshem, samlas normalt första tisdagen i månaden kl 14:00

Tisdag 4 februari 14:00
”Läsargreven och norsöstringarna” Erik Gruvebäck sjunger och berättar om väckelsens framfart i våra dälder.

Tisdag 3 mars 14:00
”Sånger och västgötahistorier” Kalle Främberg musicerar, sjunger och bjuder på halsbrytande historier ur västgötabygdens djup.

Tisdag 7 april 14:00
”Allsånger och andra örhängen” Signez orkester från Edsbruk/Helgenäs underhåller med sång och spel.

Tisdag 5 maj
”Våravslutning” Lars-Åke Carlsson och Sven-Erik Larsson sjunger och spelar.

Soppluncher

Välkommen på våra soppluncher i höst som drivs av våra idéella medarbetare. Här bjuds på soppa, hembakat bröd, kaffe och någon kaka till priset av 20kr.

Tisdag 14 januari 12:00-14:00
Drop-in i Ringarums församlingshem.

Tisdag 21 januari 12:00
I Gryts församlingshem, enkel andakt.

Måndag 3 januari 12:00
I Tryserums hembygdsgård, enkel andakt.

Tisdag 11 februari 12:00-14:00
Drop-in i Gusums församlingshem.

Onsdag 19 februari 12:00

Tisdag 10 mars 12:00-14:00
Drop-in i Ringarums församlingshem

Onsdag 18 mars 12:00

Tisdag 14 april 12:00-14:00
Drop-in i Gusums församlingshem.

Onsdag 15 april 12:00

Tisdag 21 april 12:00
I Gryts församlingshem, enkel andakt.

Tisdag 12 maj 12:00-14:00
Drop-in i Ringarums församlingshem.