Dagledigträffar och soppluncher

Du som är ledig på dagen...

Dagledigträffen i Valdemarsviks församling, samlas normalt första tisdagen i månaden kl 14.
Till träffarna kommer nog mest pensionärer, men ingen hindrar dig som inte är det att vara med. Programmet är omväxlande, ofta sång- och musikunderhållning, ibland också film- eller bildvisning eller något kortare föredrag. Så dricker man kaffe förstås och umgås i allmänhet.
Har du frågor kontakta  Erik Gruvebäck 0121-30771 erik.gruvebäck@svenskakyrkan.se

Dagledigträffarna i Ringarums församling, här bjuds alltid till lunch, kaffe, och någon form av underhållning för en billig penning. Här kan du underhållas, äta gott och framför allt umgås på ett trevligt sätt.
I vår kommer vi  även att ha några extra soppluncher som leds av ideella krafter.
Har du frågor kan du kontakta diakoniassistent Mari Stridh Johansson tel 0121-30775, mari.stridh-johansson@svenskakyrkan.se

Vi brukar också annonsera i NT.

Dagledigträffar Ringarum

Dagledigträffarna i Ringarums församlingshem, här bjuds alltid till lunch, kaffe, och någon form av underhållning för ca 60kr. Här kan du underhållas, äta gott och framför allt umgås på ett trevligt sätt.

För frågor och anmälan kontakta diakoniassistent Mari Stridh Johansson tel 0121-30775,
mari.stridh-johansson@svenskakyrkan.se

Vi brukar också annonsera i NT.

Tisdag 27 augusti 12:30
Kalle Främberg berättar Västgötahistorier varvat med allsång.
Anmälan senast fredag 23 augusti.

Tisdag 24 september 12:30
”Nu är jag nöjd och glader” om Nils Frykman i ord och ton. Med Marie Hallingfors.
Anmälan senast fredag 20 september.

Tisdag 29 oktober 12:30
Gudrid Hansen kåserar på ren Östgötska med humor och värme.
Anmälan senast fredag 25 oktober.

Tisdag 10 december 12:30
Julbord. Lasse och Anne underhåller med sång och musik.
Anmälan senast onsdag 4 december.

Dagledigträffar i Valdemarsvik

Dagledigträffarna i Valdemarsviks församlingshem, samlas normalt första tisdagen i månaden kl 14:00

Tisdag 3 september 14:00
”Skillingtryck och läsarsång” Erik Gruvebäck sjunger och spelar dragspel.

Tisdag 1 oktober 14:00
”Prästhistorier” Sverker Eriksson berättar om prästprofiler från trakten genom historien.

Tisdag 5 november 14:00
”Musikaliska örhängen” Lars-Åke Carlsson och Sven-Erik Larsson sjunger och spelar.

Tisdag 3 december 14:00
”Litet julgodis och annat gott” Louice Ottosson sjunger och spelar.

Soppluncher

Välkommen på våra soppluncher i höst som drivs av våra idéella medarbetare. Här bjuds på soppa, hembakat bröd, kaffe och någon kaka till priset av 20kr.

Tisdag 10 september 12:00-14:00

Tisdag 17 september 12:00-14:00

Onsdag 25 september 12:00

Måndag 7 oktober 12:00
I Tryserums hembygdsgård, enkel andakt.

Tisdag 15 oktober 12:00-14:00
Drop-in i Gusums församlingshem.
I Gryts församlingshem, enkel andakt.

Tisdag 22 oktober 12:00-14:00

Onsdag23 oktober 12:00

Tisdag 12 november 12:00-14:00

Tisdag 19 november 12:00
I Gryts församlingshem, enkel andakt.

Onsdag 27 november 12:00