Svenska kyrkan Söderhamn Sandarne

Kontakt

Svenska kyrkan Söderhamn Sandarne Besöksadress: Prästgårdsgatan 5, 82632 Söderhamn Postadress: BOX 10, 82621 SÖDERHAMN Telefon: +46(270)426500 E-post till Svenska kyrkan Söderhamn Sandarne Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska kyrkan Söderhamn Sandarne

Skärgårdsgudstjänster

Varje tisdag kl.18.00 i Östanbo bönhus från den 27 juni till 29 augusti

Cafégudstjänster

Varje tisdag kl.18.00 i Östanbo bönhus från den 27 juni till 29 augusti

Sevärdhetskyrka - Ulrika Eleonora kyrka

Efter en nyligen gjord riskbedömning/brandsyn i Sandarne kyrka,
är nu av säkerhetsskäl antalet besökare i kyrkan maximerat till 30 personer.
Vi kommer att se till nödvändiga, föreskrivna åtgärder görs så snart möjligt.

Begränsingar för Sandarne kyrka

Efter en nyligen gjord riskbedömning/brandsyn i Sandarne kyrka, är nu av säkerhetsskäl antalet besökare i kyrkan maximerat till 30 personer. I församlingen kommer vi därför nu att i huvudsak använda oss av Östanbo bönhus till gudstjänster och andra samlingar. Vid dop, vigsel och begravning erbjuds istället Ulrika Eleonora kyrka. Vi kommer att se till nödvändiga, föreskrivna åtgärder görs så snart möjligt.

…och nu behöver vi fler ideella medarbetare till vår verksamhet med språkträning för asylsökande!

Man trivs där man behövs...

Söderhamn och Sandarne församlingar
 finns många ideellt engagerade människor.
Det finns plats för ännu fler!

Ideella medarbetare - frivilligt engagemang

Söderhamn och Sandarne församlingar finns många ideellt engagerade människor. Det finns plats för ännu fler!

Sensus logga

Vi sammarbetar med Sensus studieförbund vid arrangemang, kör- och gruppverksamhet.

Efter en nyligen gjord riskbedömning/brandsyn i Sandarne kyrka,
är nu av säkerhetsskäl antalet besökare i kyrkan maximerat till 30 personer.
Vi kommer att se till nödvändiga, föreskrivna åtgärder görs så snart möjligt.

Begränsingar för Sandarne kyrka

Skärgårdsgudstjänster