Svenska kyrkan Söderhamn Sandarne

Kontakt

Svenska kyrkan Söderhamn Sandarne Besöksadress: Prästgårdsgatan 5, 82632 Söderhamn Postadress: BOX 10, 82621 SÖDERHAMN Telefon: +46(270)426500 E-post till Svenska kyrkan Söderhamn Sandarne Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska kyrkan Söderhamn Sandarne

finna en andlig förankring och
på ett förutsättningslöst sätt diskutera
livsfrågor och kyrkans tro.

Katekumenat - Vuxen väg till tro

Vuxen väg till tro i katekumenatets form handlar om hur församlingen vill möta vuxna sökare som önskar finna en andlig förankring och på ett förutsättningslöst sätt diskutera livsfrågor och kyrkans tro.

Valde du av någon anledning inte att konfirmera när du gick i högstadiet?

Konfirmation för ungdomar 16-20 år

Valde du av någon anledning inte att konfirmera när du gick i högstadiet?

Är du mellan 6 och 12 år och tycker om att sjunga och hålla på med musik?
Ta chansen att vara med på  våra körhelger.

Ulrika Eleonora barnkör

Är du mellan 6 och 12 år och tycker om att sjunga och hålla på med musik? Ta chansen att vara med på våra körhelger.

Gruppen utgår från att dela tro och dela liv utifrån Bibeln

Bibel, tro och liv

Gruppen utgår från att dela tro och dela liv utifrån Bibeln

Den 17 september 2017 är det kyrkoval. Då får du välja vilka som ska få ditt förtroende att styra kyrkan de kommande fyra åren. Missa inte din möjlighet att påverka.

Kyrkovalet - demokrati i kyrkan

Vi människor behöver formulera vår glädje, vår oro och våra rädslor. Vi behöver få jubla och rikta vår tacksamhet och glädje till Gud. Bönewebben gör våra böner synliga, både för oss själva och för andra.

Svenska kyrkans bönewebb

Du kan bli medlem i Svenska kyrkans gemenskap oavsett vem du är och om du har varit medlem tidigare eller inte. Här finns en plats för dig som har frågor om tro, livet eller tankar om dig själv. Men också för dig som vill engagera dig för en bättre värld.

Hur blir man medlem i Svenska kyrkan?

Varje tisdag kl.18.00 i Östanbo bönhus från den 27 juni till 29 augusti

Cafégudstjänster

Varje tisdag kl.18.00 i Östanbo bönhus från den 27 juni till 29 augusti

…och nu behöver vi fler ideella medarbetare till vår verksamhet med språkträning för asylsökande!

Man trivs där man behövs...

Söderhamn och Sandarne församlingar
 finns många ideellt engagerade människor.
Det finns plats för ännu fler!

Ideella medarbetare - frivilligt engagemang

Söderhamn och Sandarne församlingar finns många ideellt engagerade människor. Det finns plats för ännu fler!

Sensus logga

Vi sammarbetar med Sensus studieförbund vid arrangemang, kör- och gruppverksamhet.

För barnen som är mellan 6-11 år

Ulrika Eleonora Barnkör

För barnen som är mellan 6-11 år

Verksamhet för barn och familjer!

Verksamhet för barn och familjer!