Våga sjungakören

En kör för dig som kanske tvekar lite, men gärna vill pröva på att sjunga i kör.

Många som kanske inte tror att de kan sjunga upptäcker när de väl prövar, att de visst kan! Och upptäcker samtidigt hur roligt det är att sjunga tillsammans med andra i en kör.
Det här är en vuxenkör för alla i alla åldrar. Känn dig varmt välkommen att bli medlem och pröva körsång!
Våga sjungakören träffas och övar på tisdagar 18.30-20.30 udda veckor på Kyrkans gård-Lockörn.

AnnaCarin Johansson

Sunnersbergs församling