Åkersberga kyrka

Åkersberga kyrka är pastoratets minsta och yngsta kyrka centralt belägen mitt i Åkersberga.

Svenska kyrkan i Österåker

Besöksadress:

Bergavägen 13, 18430 Åkersberga

Box 46, 18421 Åkersberga

Telefon:

+46(8)54084500

Våra kyrkor:

Gå till webbplats

Åkersberga kyrka

I Åkersberga finns pastoratets minsta och yngsta kyrka. Åkersberga kyrka stod klar 1980. Det är en modern kyrka uppförd i gult tegel med en enkel och ren arkitektur. Kyrkan är högre än de övriga huskropparna och reser sig snett uppåt som stäven på ett skepp. Arkitekt är Lars Olof Torstensson, som även formgivit inredningen.

I kyrkan får max 150 personer vistas.

ÖPPETTIDER - ÅKERSBERGA KYRKA >>

HITTA TILL ÅKERSBERGA KYRKA

Besöksadress: Bergavägen 13 (detta är ej postadress)

Med SL: Roslagsbanan till Åkersberga station. Gå 500 meter. Se www.sl.se

Med bil: Kommer ni från Täbyhållet, sväng vänster vid trafikljuset direkt efter att ha passerat över kanalen. Håll höger och ni befinner er på Bergavägen. Passera fyrvägskorsning Bergavägen/Skolvägen och parkering finns på vänster sida efter cirka 200 meter. Parkeringstillstånd hämtas i receptionen.

Tänd ett ljus eller be en bön

Skriv en bön, tänd ett ljus eller gör både ock genom din mobil, läsplatta eller dator.

Länk till bönewebben för Åkersberga kyrka >>