Åkersberga kyrka

Åkersberga kyrka är pastoratets minsta och yngsta kyrka centralt belägen mitt i Åkersberga.

Svenska kyrkan i Österåker

Besöksadress:

Bergavägen 13, 18421 Åkersberga

Box 46, 18421 Åkersberga

Telefon:

+46(8)54084500

Våra kyrkor:

Gå till webbplats

Åkersberga kyrka

I Åkersberga finns pastoratets minsta och yngsta kyrka. Åkersberga kyrka stod klar 1980. Det är en modern kyrka uppförd i gult tegel med en enkel och ren arkitektur. Kyrkan är högre än de övriga huskropparna och reser sig snett uppåt som stäven på ett skepp.

I kyrkan får max 150 personer vistas.

ÖPPETTIDER - ÅKERSBERGA KYRKA

Måndag–torsdag kl 08.00–19.00 (kl 19–21 pågår körverksamhet).

Fredag kl 08.00–17.00

Lördag–Söndag: Öppet i samband med gudstjänster och aktiviteter.

HITTA TILL ÅKERSBERGA KYRKA

Besöksadress: Bergavägen 13 (detta är ej postadress)

Se Kyrkligt Centrum på kartan.

Med SL: Roslagsbanan till Åkersberga station. Gå 500 meter. Se www.sl.se

Med bil: Kommer ni från Täbyhållet, sväng vänster vid trafikljuset direkt efter att ha passerat över kanalen. Håll höger och ni befinner er på Bergavägen. Passera fyrvägskorsning Bergavägen/Skolvägen och parkering finns på vänster sida efter cirka 200 meter. Parkeringstillstånd hämtas i receptionen.

Tänd ett ljus eller be en bön

Skriv en bön, tänd ett ljus eller gör både ock genom din mobil, läsplatta eller dator.

Länk till bönewebben för Åkersberga kyrka >>