Åkersberga kyrka

Åkersberga kyrka är pastoratets minsta och yngsta kyrka centralt belägen mitt i Åkersberga.

Svenska kyrkan i Österåker

Besöksadress:

Bergavägen 13, 18421 Åkersberga

Box 46, 18421 Åkersberga

Telefon:

+46(8)54084500

Våra kyrkor:

Gå till webbplats

Åkersberga kyrka

I Åkersberga Kyrkliga Centrum finns församlingens minsta och yngsta kyrka. Åkersberga kyrka stod klar 1980 och ligger inbyggd i Åkersberga Kyrkliga Centrum. Det är en modern kyrka uppförd i gult tegel med en enkel och ren arkitektur. Kyrkan är högre än de övriga huskropparna och reser sig snett uppåt som stäven på ett skepp.

I kyrkan får max 150 personer vistas.

ÖPPETTIDER - ÅKERSBERGA KYRKA

Måndag-torsdag kl 08.00-19.00 (kl 19-21 pågår körverksamhet).

Fredag kl 08.00-17.00

Lördag-Söndag: Öppet i samband med gudstjänster och aktiviteter.

HITTA TILL ÅKERSBERGA KYRKA

Besöksadress: Bergavägen 13 (detta är ej postadress)

Se Kyrkligt Centrum på kartan.

Med SL: Roslagsbanan till Åkersberga station. Gå 500 m. Se www.sl.se

Med bil: Kommer ni från Täbyhållet, sväng vänster vid trafikljuset direkt efter att ha passerat över kanalen. Håll höger och ni befinner er på Bergavägen. Passera fyrvägskorsning Bergavägen/Skolvägen och parkering finns på vänster sida efter cirka 200 meter.

Tänd ett ljus eller be en bön

Skriv en bön, tänd ett ljus eller gör både ock genom din mobil, läsplatta eller dator.

Länk till bönewebben för Åkersberga kyrka >>