Foto: Alex Giacomini

Ungdomsverksamhet

Vill du bara umgås med kompisar? Eller kanske sjunga i en ungdomskör? Välkommen att delta i Nyköpings församlings verksamheter för ungdomar!

Ungdomsgrupper

Snacka, laga mat, se på film, spela spel, häng. Välkommen till kyrkans ungdomsgrupper. För dig som går i årskurs sex och uppåt. Ingen föranmälan.

Ungdomskören Cantemus

Torsdagar klockan 16.30-17.30, Alla Helgona församlingshem. Ungdomskör.

En konfirmand har ett halsband med ett kors runt halsen.

Konfirmation 22/23

Är du född 2008 eller tidigare och sugen på att konfirmera dig? Nu är det dags att anmäla sig!

Bli Ung ledare!

Är du konfirmerad och vill bli ledare för andra unga - på exempelvis konfirmandläger? Välkommen till Ledarskola för att sedan bli Ung ledare.

Podden "Ung och älskad"

Ung och älskad. Så heter Nyköpings församlings podd, som främst riktar sig till unga.

Nätvandrarchatten

Nätvandrarchatten för unga

Svenska kyrkans nätvandrare för unga mellan 12-25 år finns på måndagar, onsdagar och söndagar kl 19.00-22.00. Du kan prata med oss om precis allt som livet kan innebära och innehålla.

En grupp ungdomar med vänskapsarmband står i en klunga med händerna i mot mitten.

Utbytesprogrammet

Välkommen att söka till Act Svenska kyrkans utbytesprogram för unga vuxna 18–30 år. Du får dela vardagslivet, och engagera dig i kyrkan och samhället under tre månader i Costa Rica, Filippinerna eller Tanzania.

Skolkyrka

Vi som arbetar i Nyköpings församling vill – inom ramen för förskolans och skolans verksamhet – möta alla elever i Nyköping. Därför erbjuder vi olika aktiviteter för olika åldrar.

Kontakta oss

Vill du göra en bokning? Har du en fråga? Eller vill du samtala med en präst? Välkommen att höra av dig!