Bli Ung ledare!

Är du konfirmerad och vill bli ledare för andra unga - på exempelvis konfirmandläger? Välkommen till Ledarskola för att sedan bli Ung ledare.

Ledarskola

För dig som är konfirmerad och vill fortsätta som Ung ledare. Eller bara få en bra och rolig ledarutbildning.

På Ledarskolan pratar vi bland annat om hur det är att vara ledare, att leda smågrupper, förbereda andakter och lekar, planera läger och hur bibeln kan användas.

I Nyköpings församling finns olika grupper som behöver unga ledare, exempelvis barnkör, konfirmandgrupper och efter-skolan-grupper.

Ledarskolan startar under hösten varje år och består av cirka fem träffar. Vill du vara med? Hör av dig!

Unga ledare

När du har gått Ledarskolan är du Ung ledare. Vi träffas då och då för fördjupning, planering och för att ha det roligt.

För mer information, kontakta:

Anders Ringqvist