Foto: Magnus Aronson och Malén Eneberg

Verksamhet

Vill du träffa andra? Fika och umgås? Sjunga i kör? Är du nybliven förälder och vill träffa andra föräldrar? Vill ditt barn träffa kompisar och göra roliga saker? Eller kanske vill du prata om tro och liv?

I kyrkan finns många möjligheter att få nya vänner, prova på något nytt eller fortsätta med något som du älskar att göra. Aktiviterna är uppdelade på olika sidor utifrån ålder och typ av verksamhet. Kom förbi och upptäck något nytt!

Barn- och familjeverksamhet

Hänga med kompisar, sjunga i kör, leka, pyssla och lära sig mer om bibeln. Det finns mycket kul att göra för barn i Nyköpings församling. Och för dig som är hemma finns träffar där du och ditt barn får umgås och leka med andra.

Ungdomsverksamhet

Vill du bara umgås med kompisar? Eller kanske sjunga i en ungdomskör? Välkommen att delta i Nyköpings församlings verksamheter för ungdomar!

Vuxenverksamhet

I kyrkan finns det något för alla. Här kan du exempelvis sjunga i kör, fika, sy eller be tillsammans. Eller varför inte besöka församlingens gemenskapsträffar för daglediga?

En församling sitter i kyrkans bänkrader.

Fira gudstjänst

Varje vecka firas andakter, gudstjänster och mässor i Nyköpings kyrkor. Du är alltid välkommen! I kalendariet här nedan hittar du aktuellt program.

Musik & körer

Nyköpings församling har ett stort och varierat musikutbud med musikarrangemang och körer för alla åldrar.

Caféer

Välkommen till våra caféer. Här kan du dricka kaffe och äta något till, läsa tidningen, träna svenska och träffa nya eller gamla vänner.