Våra verksamheter

Vill du prata om Gud med andra? Fika och umgås? Sjunga i kör? Är du nybliven förälder och vill träffa andra föräldrar eller vill ditt barn träffa kompisar och göra roliga saker?

I kyrkan finns många möjligheter att få nya vänner, prova på något nytt eller fortsätta med något som du älskar att göra. Aktiviterna är uppdelade på olika sidor utifrån ålder och typ av verksamhet. Kom förbi och upptäck något nytt!I kyrkan finns många möjligheter att få nya vänner, prova på något nytt eller fortsätta med något som du älskar att göra. Aktiviterna är uppdelade på olika sidor utifrån ålder och typ av verksamhet. Kom förbi och upptäck något nytt!