Fira gudstjänst

Varje vecka firas andakter, gudstjänster och mässor i Nyköpings kyrkor. Du är alltid välkommen! I kalendariet här nedan hittar du aktuellt program.

Söndagen - den stora gudstjänstdagen

Söndagen är den stora gudstjänstdagen. Den ses i kyrkan som den första dagen på veckan, eftersom det var på skapelsens första dag som Gud gjorde mörker till ljus.

Det var också på en söndag, påskdagen, som Jesus uppstod från döden.

Förhoppningen är att söndagens gudstjänst ska ge besökarna ny energi för att orka med den stundande veckan med allt vad den innehåller.