Foto: Johannes Frandsen / Ikon

Barn- och familjeverksamhet

Hänga med kompisar, sjunga i kör, leka, pyssla och lära sig mer om bibeln. Det finns mycket kul att göra för barn i Nyköpings församling. Och för dig som är hemma finns träffar där du och ditt barn får umgås och leka med andra.

Babysång

För våra yngsta - tillsammans med vuxen. Under ledning av pedagog sjunger, spelar och dansar vi i cirka 30 minuter. Tisdagar 10.00 i Alla Helgona kyrka samt torsdagar 10.00 i S:ta Katarina kyrka. Höstterminen startar vecka 35.

Parklek

Varje fredag från 19 augusti till och med 23 september 2022 flyttar vi ut öppna förskolan och har Parklek för barn 0-6 år i vuxens sällskap i lekparken mellan Oppebykyrkan och Släbroskolan. Ingen föranmälan.

En liten pojke leker i ett leksakskök och ler mot en man framför honom.

Öppen förskola

Öppen förskola är för barn 0-6 år tillsammans med förälder, mor- eller farförälder eller annan vuxen! Kom och träffa andra, lek, pyssla, sjung, prata och fika! Ingen föranmälan. Höstterminen 2022 startar v 35.

Scouter

Utomhusgrupp för barn i årskurs 3-6.

Barnkörer

Sjunga i kör handlar inte bara om låtar och musik utan minst lika mycket om kompisar, skratt och skoj och gemenskap. Klicka på körens namn nedan om du vill veta mer.

Skolkyrka

Vi som arbetar i Nyköpings församling vill – inom ramen för förskolans och skolans verksamhet – möta alla elever i Nyköping. Därför erbjuder vi olika aktiviteter för olika åldrar.

Podden "Ung och älskad"

Ung och älskad. Så heter Nyköpings församlings podd, som främst riktar sig till unga.

Kontakta oss

Vill du göra en bokning? Har du en fråga? Eller vill du samtala med en präst? Välkommen att höra av dig!