Gemenskap i S:t Nicolai

S:t Nicolai församlingshem, Hospitalsgatan 2, tisdagar klockan 13.30-15.30.

Nyköpings församling bjuder in till träffar för daglediga på sex platser: S:t Nicolai församlingshem, Alla Helgona församlingshem, Oppebykyrkan, S:ta Katarina kyrka, Mariagården och Franciscusgården.

Kalendariet, som finns längre ner på den här sidan, uppdateras löpande med aktuell information. Programmen finns också i bladet ”Uttryck”, som finns på papper i kyrka/församlingshem. KIicka här om du vill ladda ner aktuellt Uttryck digitalt.

För mer information, kontakta:

Tarja Kriikkula

Solveig Pettersson

Gemenskap i S:t Nicolai hösten 2019

10 september Jordanien då och nu. Stiftets utsända ungdom Zandra Öhman Lund berättar om projektet ”Ung i världsvida kyrkan”
17 september Kompaniet- ett spännande kvarter i Nyköping.  Gunnar Göransson berättar.
24 september ”Bengan blandar och ger”. Sång och allsång med Bengan Ohlsson.

1 oktober ”Ubuntu” Besök i Kapstadens kåkstäder. Maud och Lars-Erik Eldenäs visar bilder och berättar.
8 oktober Önskelåtar. Sång och allsång med Elisabeth Lord och Tommy Gunnarsson.
15 oktober Inför Allhelgonahelgen med prästen Elin Roxne Barkström.
22 oktober Speldosan med Gullmar Bergman och Lennart Wantzin.
29 oktober ”Det är vackrast när det skymmer” - sånger och dikter i Allhelgonatid med Cecilia Norinder.

5 november Nyköpingskvartetten  ”Just4U” sjunger för oss.
12 november ”Act Svenska kyrkan”. Vi får höra mer om allt gott arbete som utförs  runt om i världen.
19 november Världens största stad. Karin Reibring visar bilder och berättar om Shanghai.
26 november Se Han kommer!  Gun Hjertén delar tankar inför advent.

3 december Grötfest. Observera avvikande tiden klockan 12). Föranmälan.

Med reservation för eventuella förändringar. Kalendariet uppdateras löpande med aktuell information.