Karta med nålar på diverse platser.
Foto: Unsplash

Digitala träffar med utlandsförsamlingar

Våren 2021 har du möjlighet att träffa flera av Svenska kyrkans utlandsförsamlingar i digitala träffar.

Digitala träffar med församlingar i utlandskyrkan

Under hösten 2020 och våren 2021 har du tillfälle att få en fin inblick i Svenska kyrkans arbete utomlands, när vi bjuder in till träffar med flera utlandsförsamlingar. På träffarna, som hålls digitalt, kommer kyrkoherde och andra medarbetare att berätta om sin församling. Du får bekanta dig med vardagen i arbetet - både utmaningar och glädjeämnen och du har möjlighet att ställa frågor.

Länk till träffen publiceras här på sidan några dagar innan. Vissa av träffarna spelas in, så att du kan se dem i efterhand.

DATUM 2021

Datum 2020

Medverkande

Medverkar på träffarna gör medarbetare i Svenska kyrkan i utlandets församlingar samt Johanna Holmlund Lautmann, biträdande avdelningschef, Svenska kyrkan i utlandet.

Vill du vara med?

Ingen föranmälan krävs, du ansluter via länk som publiceras på denna sida.​