Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Nederluleå församling Besöksadress: Församlingsvägen 12, 95433 GAMMELSTAD Postadress: Box 42, 95421 Gammelstad Telefon:+46(920)277000 E-post till Nederluleå församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Diakonikassan

Det är inte alltid lätt att få ihop livet rent ekonomiskt. Steget är inte så långt för någon av oss. Listan skulle kunna göras lång om man tänker på vad som kan hända i livet.

Alla kan bli sjuka eller förlora jobbet. Samhället ska naturligtvis stå för hjälp i första hand men när det inte räcker så finns kyrkan till för att hjälpa.

Diakonikassa är ett sätt att visa med­mänsklig omsorg när någon av oss behöver hjälp. En matkasse när pengarna inte vill räcka, ett par nya skor, en vinterjacka.

Alla kan komma i en situation när man behöver någon form av ekonomisk hjälp. Till det finns diakonikassan. 

Har du det tungt ekonomiskt?

Det är inte alltid så lätt att få ekonomin att gå ihop. För dig som tillhör Nederluleå församling finns möjlighet att söka bidrag från Diakonikassan. Kontakta någon av församlingens diakoner för mer information. Se kontaktuppgifter nedan.

Vill du hjälpa oss att hjälpa?

Vill du hjälpa dina medmänniskor genom att ge ett bidrag till Diakonikassan i Nederluleå församling? Då kan du swisha valfri summa till detta nummer: 123 427 58 89. Skriv ”Gåva till Diakonikassan” i meddelandefältet. Om du har några frågor, vänd dig till någon av församlingens diakoner.

Ulrika Enström

Ulrika Enström

Nederluleå församling

Diakon

Birgitta  F Jonson

Birgitta F Jonson

Nederluleå församling

Diakon

Susanne Larsson

Susanne Larsson

Nederluleå församling

Diakon

Marianne  Marklund

Marianne Marklund

Nederluleå församling

Diakon

Stina Öqvist

Stina Öqvist

Nederluleå församling

Diakon