Kör Stella Novis (9-13 år)

Fässbergs kyrka fredagar från 15.30-16.15. Barnkörscafé är öppet i Fässbergs församlingshem från kl 15:00. För dig som vill satsa på notläsning, musikteori och klassisk körmusik.

Stella Novis

Stella Novis är namnet på den nya barnkören i Fässbergs församling! Det är latin och betyder ”De nya stjärnorna”.

Stella Novis kommer, i huvudsak, att sjunga klassisk körmusik, arbeta med klang och röstvård samt få moment av musikteori och notläsning naturligt i körrepetitionen.

Detta är en satsning på barnkör där vi vill ge möjlighet till fördjupning i att vara korist.

Stella Novis är för åldrarna 9-13 år.

Stella Novis kommer att framträda i samband med högmässor, konserter, Lucia etc. och kommer att få chans att delta i större arrangemang med de vuxna körerna i församlingen.

Vi övar i Fässbergs kyrka på fredagar kl 15.30-16.15. Vi har ett barnkörscafé som är öppet från kl 15.00 i Fässbergs församlingshem.