Foto: Lennart Björk

Svenska Kyrkan Malå

Med ett öppet förhållningssätt där alla har lika värde, förkunnar vi evangeliet om en kärleksfull och närvarande Gud. Välkommen!

Sommarcafé

Torsdag 11, 18 och 25 augusti kl 14-15.30 vid församlingshemmet. Om det regnar ses vi inne i församlingshemmets lilla sal. Välkommen!

Gudstjänster

Välkommen att fira gudstjänst! Du hittar kommande gudstjänster i kalendern på den här sidan.

Församlingsafton med buffé och underhållning

Fredag 26 augusti kl 17.00. Välkommen med din anmälan!

Barntimmen

Välkommen till kyrkans barntimmar för barn 5 år. Torsdagar kl. 9-10.30.

Några ungdomar sitter på golvet och målar på ett långt papper.

Småskoj

För barn i förskoleklass, åk 1, åk 2-3

Aktuellt från Svenska Kyrkan Malå

Prenumerera via RSS

Tack för ditt stöd till Ukraina

Publicerad:

Vid flera tillfällen har Malå-Sorsele pastorat samlat in pengar till Ukraina genom ACT Svenska kyrkan.

Malå-Sorsele Pastorats hemsida

Kolla in pastoratets hemsida! Här kan du läsa om bland annat pastoratets styrning och vad ett pastorat egentligen innebär.

YouTube - Kanal Malå / Sorsele Pastorat

Här kommer du till våran YouTube - kanal. Klicka gärna tummen upp för att gilla vår kanal och lämna en kommentar.

Så hanterar vi dina personuppgifter

Här kan du läsa mer om hur Malå-Sorsele Pastorat hanterar dina personuppgifter enligt GDPR.

Kontakta malå församling

0953-100 09 (mån-torsd 09-12)

mala.forsamling@svenskakyrkan.se

Kyrkogatan 3