Other languages with Google Translate

14/2: Drop-in-vigsel

Störst av allt är kärleken och att fira den behöver varken kosta särskilt mycket tid eller pengar. Vi ordnar präst, lokal, musik, vittnen och till och med datum! Gäster, bukett, högtidliga kläder är alla valfria och ni bestämmer själva hur ni vill göra.

Drop-in-vigseln är personlig och individuell, det är enkelt och nära, och ni kommer som ni är. Det enda ni behöver tänka på är att beställa hinderprövning från Skatteverket i god tid och ta med er den godkända hindersprövningen, legitimationer och ringar till drop-in-vigseln. Kom ihåg att minst en av er ska vara medlem i Svenska kyrkan.

Det är också möjligt att boka en vigseltid under drop-in-tiden, kontakta i så fall expeditionen

Fredag 14 februari 2020
Kl. 15.00-18.00