30/4: Drop-in-vigsel

Störst av allt är kärleken och att fira den behöver varken kosta särskilt mycket tid eller pengar. Välkommen till drop-in-vigsel i Lundby nya kyrka.

Drop-in-vigseln är personlig och individuell, det är enkelt och nära, och ni kommer som ni är. Vi ordnar präst, lokal, musik, vittnen och till och med datum! Gäster, bukett, högtidliga kläder är alla valfria och ni bestämmer själva hur ni vill göra.

Det enda ni behöver tänka på är att beställa hindersprövning från Skatteverket i god tid och ta med er den godkända hindersprövningen, legitimationer och ringar till drop-in-vigseln. Kom ihåg att minst en av er ska vara medlem i Svenska kyrkan.

Välkomna också om ni vill ha välsignelse över äktenskap som ingåtts borgerligt eller enligt annan ordning än Svenska kyrkans, eller om ni vill ha välsignelse över registrerat partnerskap. Läs mer här.

Det är också möjligt att boka en vigseltid under drop-in-tiden, kontakta i så fall expeditionen

Drop-in-vigsel

30 april 2020